Enter Voyage - Hoe Te Verwijderen?

 

Enter Voyage is gekend als een adware, als je computer ermee geïnfecteerd is, zal je verschillende advertenties te zien krijgen op al je web browsers. Deze advertenties zijn niet alleen vervelend, maar ook kwaadaardig, daarom raden we je ook niet aan om Enter Voyage op je pc te laten staan.

Het is niet moeilijk om vast te stellen dat je pc geïnfecteerd werd met Enter Voyage of niet omdat meestal de advertenties het label “Advertenties door Enter Voyage” of “Je aangeboden door Enter Voyage” hebben. Als je één van deze hebt opgemerkt op één van je web browsers, bestaat er geen twijfel over dat je pc geïnfecteerd is en dat je dit moet oplossen.

Om Enter Voyage snel en makkelijk te verwijderen, raden we je aan om dit automatisch te doen. Download gewoon een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, installeer deze op je computer en voer dan een volledige scan uit van alle, op je harde schijf, bewaarde bestanden. Hij heeft slechts enkele momenten nodig om het virus te detecteren en uit te schakelen. Als je systeem geïnfiltreerd werd door andere, gelijkaardige virussen, zal hij deze ook detecteren en verwijderen.

Als je echter om de één of andere reden geen bijkomende anti-malware software wilt downloaden, kan je Enter Voyage ook manueel verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn, daarom hebben we een stap-voor-stap manuele Enter Voyage verwijdering handleiding gemaakt om je hiermee te helpen – scroll naar beneden en bekijk hem eens. Probeer alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel deze infectie te verwijderen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Enter Voyage moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan in de commentaar sectie hieronder en we zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de Enter Voyage adware

Enter Voyage werkt net als een browser add-on, die toegevoegd kan worden aan alle, meest gebruikte, browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

Zodra het op je pc zit, zal het al deze web browsers overspoelen met verschillende advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan tevens ten alle tijden, een nieuw tabblad of zelfs venster, met daarop een advertentie, geopend worden op je web browser.

We raden je niet aan om op zo’n advertentie te klikken, want als je dit doet kan je onmiddellijk worden omgeleid naar andere websites die misschien wel eigendom zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je pc geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je zuur verdiende centjes verliezen.

Een andere ongewenste eigenschap van Enter Voyage is het verzamelen van gegevens. Van zodra het op je pc zit, zal het je persoonlijke informatie verzamelen, zoals je surf geschiedenis, meest bezochte sites, zoekopdrachten of zelfs je IP adres en e-mailadres. Daarna passen ze de advertenties aan volgens de verzamelde gegevens en maken ze op deze manier nog relevanter en aanlokkelijker, dus de kans dat je er op klikt neemt dan ook weer toe. En dat is nou net het voornaamste doel van Enter Voyage omdat zij betaald worden per klik die jij doet.

De distributiemethoden van de Enter Voyage adware

Enter Voyage wordt verspreid in een bundel met andere freeware die van op het internet kan worden gedownload. Bijvoorbeeld, als je een gratis en kleine toepassing download en installeert van op een onbetrouwbare bron, bestaat de kans dat Enter Voyage er samen mee gedownload en geïnstalleerd wordt zonder dat je dit zelfs maar beseft. Daarom moet je steeds voorzichtig zijn bij het downloaden. Het is ook aangeraden om je systeem steeds te beveiligen met een betrouwbare anti-malware om infecties zoals Enter Voyage te voorkomen.Automatische tools Enter Voyage verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Enter Voyage en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Enter Voyage Advertenties

Hoe Enter Voyage te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Enter Voyage installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Enter Voyage en gerelateerde parasieten als Key-find.com virus , Youtube Accelerator , Sogou virus , Surfvox.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage, Spyhunter of Malwarebytes te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Enter Voyage van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Enter Voyage en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Enter Voyage, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Enter Voyage verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Enter Voyage. Klik op het icoon met de prullenbak naast Enter Voyage of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Enter Voyage, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Enter Voyage verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Enter Voyage of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Enter Voyage, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Enter Voyage verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Enter Voyage van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Enter Voyage verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Enter Voyage. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Enter Voyage, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 
 
november 12, 2015 10:20, november 12, 2015 10:20
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *