Entrusted Toolbar - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Entrusted Toolbar is een browserkaper die de instellingen van u browser overneemt en uw startpagina en standaardzoekmachine wijzigt. Wanneer u gebruik maakt van Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome dan kan deze werkbalk uit het niets worden toegevoegd. Het doel van de toepassing is het promoten van bepaalde websites en daarom toont het vele advertenties met gesponsorde links zodra u een zoekopdracht invoert.

Entrusted Toolbar vervangt uw standaardzoekmachine en startpagina meestal met search.conduit.com. Deze website ziet er niet andere uit dan andere zoekmachines. Maar wanneer u een zoekopdracht invoert zult u zien dat de functies van de werkbalk verre van plezier zijn. Uw systeem wordt niet alleen gebombardeerd met pop-up advertenties, u zult zien dat u ook telkens wordt omgeleid naar websites waar u niet heen wilt en zult u meer van hun links te zien krijgen.

Entrusted Toolbar komt meestal op uw systeem terecht wanneer een gratis software zoals PDF-progrmma’s, muziek players, enzovoorts downloadt. Deze programma’s komen vaak in een bundel met adware. U kunt ze zien tijdens de installatie, maar veel mensen letten niet voldoende op tijdens deze stappen en slaan bepaalde fases over. Op deze manier krijgen veel ongewenste programma’s zoals Entrusted Toolbar toegang tot uw compter.

U moet zonder twijfel Entrusted Toolbar van uw PC verwijderen. Ga naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen en het daar uit de lijst verwijderen. U moet ook de browsertoevoegingen van Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome controleren en het programma daar verwijderen. Als u het niet in de lijst kunt vinden, gebruik dan een anti-malwareprogramma zoals Spyhunter en voer een scan uit. Als u problemen had met omleidingen, herstel dan uw startpagina en uw zoekmachine:

Voor Internet Explorer:

 1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;
 2. Doe het volgende: voor IE8-9 kies Zoekmachines beheren, voor IE7 klikt u op Zoekmachines wijzigen;
 3. Verwijder Entrusted Toolbar uit de lijst.

Voor Firefox :

 1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen;
 2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 5. Zoek op ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekmachine niet steeds start wanneer u een nieuw tabblad opent.

Voor Google Chrome:

 1. Klik op het pictogram met de 3 horizontale lijnen rechtsboven in uw browser;
 2. Kies Instellingen;
 3. Kies Instellingen → Zoekmachines beheren;
 4. Verwijder alle overbodige zoekmachines uit de lijst;
 5. Ga terug naar Instellingen en kies Bij Opstarten “De pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen.

Let op: het is erg belangrijk om uw computer te scannen met een betrouwbaar anti-malwareprogramma nadat u Entrusted Toolbar heeft verwijderd omdat uw systeem besmet geraakt kan zijn met virussen zolang het programma op uw computer aanwezig is geweest.

Automatische tools Entrusted Toolbar verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Entrusted Toolbar files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
oktober 1, 2013 11:51, oktober 1, 2013 11:51
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *