ExportApplicati - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

ExportApplicati kan handig lijken op het eerste zicht, maar het is enkel een kwaadaardig programma dat u best niet geïnstalleerd houdt op uw computer. Het wordt officieel gelijst als een adware. Dus eens geïnstalleerd, zal het verscheidene advertenties weergeven in al uw webbrowsers. Deze advertenties zijn niet alleen storend, maar ook kwaadaardig.

Het is niet heel moeilijk om op te merken of uw computer is geïnfecteerd door malware of niet, want de advertenties weergegeven door ExportApplicati worden meestal gelabeld met een slogan “Ads by ExportApplicati” of “Brought to you by ExportApplicati”. Dus als u deze gebeurtenis hebt opgemerkt in uw webbrowser, is uw computer zeker en vast geïnfecteerd en moet u de nodige acties ondernemen.

Er zijn twee veelgebruikte methoden om ExportApplicati te elimineren – u kan dit manueel of automatisch doen. U kan kiezen welke methode u gebruikt.

Aangezien het gemakkelijker is om dit automatisch uit te voeren, raden we u aan om deze methode te gebruiken. Download simpelweg een betrouwbaar anti-malware programma zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, installeer het en voer een volledige scan uit over alle bestanden op uw harde schijf. Het zal het virus automatisch detecteren en elimineren in enkele minuten. Ook zal het uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties. Het is dus handig om geïnstalleerd te houden.

Maar als u om de één of andere reden geen additionele anti-malware software wil installeren, kan u ExportApplicati manueel elimineren. Dit proces kan ingewikkeld zijn en daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld voor het handmatig verwijderen van ExportApplicati. U vindt het onder dit artikel. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en u zal in staat zijn om ExportApplicati zelf te elimineren.

Om meert e weten te komen over de specifieke kenmerken van ExportApplicati, kan u verder lezen in dit artikel. Als u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de ExportApplicati adware

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest populaire webbrowsers, waaronder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Internet Explorer of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken.

Eens binnen, zal ExportApplicati uw webbrowsers overspoelen met verscheidene advertenties in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties en banners. Ook kan steeds een nieuw tabblad of venster met een advertentie worden geopend in uw webbrowser.

We raden u niet aan om op de advertenties weergegeven door ExportApplicati te klikken. Als u dat toch doet, zal u meteen worden omgeleid naar websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen als u iets probeert aan te kopen op die websites.

ExportApplicati werkt als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien zij worden geband van legitieme advertentienetwerken als Google en Facebook ads, gebruiken ze adware als deze om hun websites te promoten en webverkeer erheen te leiden. Dus als u ExportApplicati geïnstalleerd houdt op uw computer, zullen verscheidene cybercriminelen in staat zijn om u op een dagelijkse basis rechtstreeks in uw webbrowser te bereiken. Dat is zeer gevaarlijk.

Distributiemethoden van de ExportApplicati adware

ExportApplicati reist gebundeld met andere gratis software die kan worden gedownload van het internet. Als u bijvoorbeeld een bepaalde mediaspeler of downloads manager downloadt en installeert, bestaat de kans dat ExportApplicati mee gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarover op de hoogte bent. Om dit te voorkomen, moet u steeds genoeg aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software en uw computer beveiligen met een betrouwbaar anti-malware programma.Automatische tools ExportApplicati verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected ExportApplicati files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van ExportApplicati advertenties

Hoe ExportApplicati te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals ExportApplicati installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan ExportApplicati .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder ExportApplicati van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan ExportApplicati en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan ExportApplicati, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top ExportApplicati verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan ExportApplicati. Klik op het icoon met de prullenbak naast ExportApplicati of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan ExportApplicati, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top ExportApplicati verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan ExportApplicati of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met ExportApplicati, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe ExportApplicati verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou ExportApplicati van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top ExportApplicati verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij ExportApplicati. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met ExportApplicati, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding ExportApplicati

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
oktober 21, 2015 09:47, oktober 21, 2015 09:47
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *