ExportMasters - Hoe Te Verwijderen?

 

ExportMasters wordt gecategoriseerd als een adware (advertentie-ondersteunde applicatie). Recente onderzoeken hebben aangetoond dat deze applicatie advertenties kan weergeven in uw webbrowsers om daaraan geld te verdienen.

Het is niet heel moeilijk om op te merken of uw computer is geïnfecteerd door deze malware of niet aangezien de advertenties van ExportMasters worden gelabeld met een slogan “Ads by ExportMasters” of “Brought to you by ExportMasters”. Dus als u deze gebeurtenis hebt meegemaakt in uw webbrowser, dan is uw computer zeker en vast geïnfecteerd en moet u de nodige acties ondernemen.

Virussen zoals ExportMasters kunnen manueel en automatisch worden geëlimineerd. U kan kiezen welke methode u wil gebruiken. Maar als u geen eerdere ervaring heeft in het verwijderen van virussen zoals ExportMasters, raden we u de automatische wijze aan. Het is gemakkelijker en neemt minder tijd in beslag. Download gewoonweg een betrouwbaar anti-malware programma en scan uw computer ermee. We raden Reimage, SpyHunter of Malwarebytes aan voor deze taak. Beide applicaties hebben een grote virus-database en kunnen zulke problemen efficiënt oplossen. Indien gewenst, kan u een ander anti-malware hulpmiddel gebruiken naar keuze.

Om ExportMasters manueel te elimineren, zal u een reeks stap-voor-stap acties moeten uitvoeren. Als u niet over de nodige ervaring beschikt, kan deze taak ingewikkeld worden. Daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding ontworpen voor het manueel verwijderen van ExportMasters. U vindt het onder dit artikel. Probeer om alle stappen correct uit te voeren.

Als u problemen hebt ondervonden tijdens de verwijdering, laat het ons weten in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om u de nodige assistentie te geven. Om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van ExportMasters, kan u verder lezen in dit artikel.

Over de ExportMasters adware

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest gebruikte webbrowsers, waaronder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken.

ExportMasters werkt als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien zij worden geband van legitieme netwerken zoals Google of Facebook ads, gebruiken ze adware zoals deze om hun websites te promoten en er webverkeer heen te leiden. Dus als u ExportMasters geïnstalleerd houdt op uw computer, zullen cybercriminelen u dagelijks rechtstreeks kunnen bereiken in uw webbrowser. Dat is gevaarlijk.

Advertenties weergegeven door ExportMasters kunnen in allerlei vormen voorkomen, zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties en banners. Ook kan steeds een nieuw tabblad of venster met een advertentie worden geopend in uw browser.

Meestal verschijnen advertenties van ExportMasters op e-commerce websites zoals eBay en Amazon. U zal aangeboden worden om bepaalde producten aan te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Maar u klikt best niet op deze advertenties. Meestal zijn de aanbiedingen nep, en op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen indien u er iets probeert aan te kopen.

Distributiemethoden van de ExportMasters adware

ExportMasters kan uw computer binnenkomen terwijl u bepaalde gratis software downloadt van het internet en installeert. Als u bijvoorbeeld een bepaalde PDF-maker of mediaspeler downloadt en installeert, bestaat de kans dat ExportMasters mee gedownload zal worden en zichzelf zal installeren zonder u daarover te waarschuwen. Dus als u dit wil voorkomen, moet u steeds genoeg aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software en uw computer beschermen met een betrouwbaar anti-malware programma.Automatische tools ExportMasters verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected ExportMasters files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van ExportMasters advertenties

Hoe ExportMasters te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals ExportMasters installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan ExportMasters en gerelateerde parasieten als Hades , SaveOnMac , Blazzer Deals , Peapoon .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder ExportMasters van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan ExportMasters en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan ExportMasters, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top ExportMasters verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan ExportMasters. Klik op het icoon met de prullenbak naast ExportMasters of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan ExportMasters, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top ExportMasters verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan ExportMasters of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met ExportMasters, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe ExportMasters verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou ExportMasters van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top ExportMasters verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij ExportMasters. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met ExportMasters, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding ExportMasters

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
september 22, 2015 09:01, september 22, 2015 09:01
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *