EZPowerAds - Hoe Te Verwijderen?

 

EZPowerAds.com is een website die gebruikt wordt om advertenties van verschillende malafide browser plug-ins en andere adware te tonen. Meestal wordt deze adware geinstalleerd tegelijk met “gratis” of bijna gratis software dat gebundeld wordt om de ontwikkelingskosten van verschillende andere programma’s te coveren. Het ligt aan de soort bundel maar deze programma’s reiken van vervelend tot zeer gevaarlijk. Deze programma’s zullen advertenties tonen net zoals die van EZPowerAds, zoekopdrachten kapen en waarschuwingen tonen over het “hoge risico” dat uw computer loopt waarvoor u moet betalen om op te lossen ook al is uw PC schoon.

Normaal gesproken worden deze advertentie getoond wanneer op een link klinkt vanuit een zoekopdracht of op elke website. De advertenties zullen EZPowerAds in de url hebben, maar de promotie zelf kan ook geladen worden vanaf andere websites.

De EZPowerAds website is erg vaag:

Waarom krijg ik Advertenties van EZPowerAds?

EZPowerAds biedt online advertenties die u informatie geven zoals aanbiedingen, coupons, marketing deals, soortgelijke website, enzovoorts. Deze advertenties kunnen verschijnen in de vorm van pop ups, pop unders, links in de tekst en soortgelijke vormen wanneer u op het internet surft.

EZPowerAds is een partij dat softwaretoepassingen bundelt zoals taakbalken, downloadbare spelletjes en andere toepassingen. Als u onze advertenties ziet, betekent het dat u toestemming heeft gegeven om het te bekijken tijdens het installatieproces van een softwareproduct.

Het kan u opvallen dat er geen informatie beschikbaar is over de type programma’s dat EZPowerAds draait en er is geen manier u terug te trekken. Daarnaast is het geregistreerd met privacybeveiliging en vermijdt het om informatie te tonen over het daadwerkelijk bedrijf dat achter de advertenties zit. Ondanks dat het niet illegaal is, is het erg verdacht gedrag. Het is niet verrassend gezien het feit dat EZPowerAds toegeeft dat het adware en pop ups ondersteunt. Dit hindert mensen om over te gaan tot actie tegen deze advertenties.

EZPowerAds.com is dus een symptoom van PC infectie en moet ook zo benaderd worden. Twijfel niet om uw PC te scannen met anti-adwareprogramma’ zoals Spyhunter. Als u in ogenschouw neemt dat dit advertentienetwerk wellicht ook gebruik maakt van gevaarlijke vormen van parasieten, zal u ook een scan met hitman en malwarebytes kunnen overwegen.

Automatische tools EZPowerAds verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected EZPowerAds files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding EZPowerAds

 
Processen:
Bestanden:
 

EZPowerAds schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
augustus 28, 2013 13:35, augustus 28, 2013 13:35
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *