FilesFrog Update Checker - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

FilesFrog Update Checker is een adware programma dat computergebruikers overspoelt met vele, ongewenste advertenties en veel van het systeem vraagt. De maker van deze PUP (potentially unwanted program/ mogelijk ongewenst programma) beweren dat dit ontwikkeld is om mensen er op te wijzen dat zij software updates nodig hebben. Maar, deze meldingen zijn alleen maar van toepassing op programma’s die van de FilesFrog.com website gedownload werden. Het staat te boek als een PUP vanwege een aantal acties die door dit programma ondernomen worden zonder dat computergebruikers zich daar bewust van zijn. Veel betrouwbare anti-spyware programma’s herkennen FilesFrog Update Checker als schadelijke software en bieden aan om dit direct te verwijderen.

Dit adware programma kan via zijn officiële website gedownload en geïnstalleerd worden. En, hoewel er veel software gevonden kan worden op FilesFrog.com, raden wij u ten zeerste aan hier niets van te installeren, omdat dit ook adware programma’s of bundels met schadelijke “hulpmiddelen” kunnen zijn. Als u iets downloadt en installeert, kan het maar zo zijn dat u daarbij ook een adware programma, werkbalk of add-on installeert. Als u besluit om toch software van FilesFrog.com te halen, let dan extra goed op tijdens het installatieproces. Kies zo mogelijk altijd voor een aangepaste of geavanceerde installatie en zoek uit welke extra applicaties er geïnstalleerd zullen worden. Als u zich hier niet van bewust bent – bescherm uw computer dan en installeer de applicatie niet. Als uw PC al geïnfecteerd is met de FilesFrog Update Checker, maakt u dan alstublieft gebruik van onze handleiding om deze installatie ongedaan te maken.

Instructies voor handmatige verwijdering van FilesFrog Update Checker

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de FilesFrog Update Checker te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar FilesFrog Update Checker en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De FilesFrog Update Checker verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met FilesFrog Update Checker en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De FilesFrog Update Checker verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met FilesFrog Update Checker en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De FilesFrog Update Checker verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op FilesFrog Update Checker. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools FilesFrog Update Checker verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected FilesFrog Update Checker files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 29, 2014 07:46, juni 29, 2014 07:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *