Films Search Browser Extension - Hoe te verwijderen

Films Search is een ongewenste extensie voor de Google Chrome en Mozilla Firefox browsers. De extensie wordt geadverteerd als een nuttige service voor toegang tot filmtrailers, tv-series en informatie over beroemdheden, allemaal op één plaats. De extensie wordt gepromoot via zijn officiële landingspagina safe.getawesome1.com, of via de één of andere geassocieerde website. Sommige mensen denken dat het inschakelen van de extensie hen veel positieve functies zal schenken, dus klikken ze op de “Aanvaard en + Toevoegen” knop zoals de landingspagina hen opdraagt.
Films Search Browser Extension removal

Van zodra de Films Search extensie geactiveerd wordt, maken mensen inderdaad kans op toegang tot wat van de geadverteerde functies, zoals het bekijken van populaire films afhankelijk van de geselecteerde categorie. De extensie introduceert echter ook tal van extra ongewenste browser wijzigingen die de meeste mensen niet op prijs stellen.

De impact van Films Search op je browser voorkeuren

Films Search lijkt erg veel op andere browser extensies van derden. Sommige van zijn functies zijn waarschijnlijk nuttig, er zijn echter ander wijzigingen aan de browser die plaatsvinden zodra Films Search ingeschakeld werd:


Films Search Browser Extension

 • wijziging van de startpagina;
 • wijzigen van de standaard zoekmachine in Yahoo, Bing of een andere zoekservice van derden;
 • vervangen van het lege nieuw tabblad met het Films Search Nieuw Tabblad.

Sommige mensen aanvaarden het feit dat hun startpagina gewijzigd werd, maar ze zijn echter niet blij te ontdekken dat hun standaard zoekmachine veranderd werd zonder hun toestemming. Dit komt omdat Films Search de controle over deze belangrijke instellingen heeft. Als ze een zoekopdracht uitvoeren via het zoekvak op hun startpagina worden ze omgeleid via Yahoo Search of Bing Search. Het proberen te veranderen van de browser instellingen naar Google Search helpt niet. Films Search heeft de controle over deze parameter dus zal je niet in staat zijn om je browser handmatig te resetten naar de oorspronkelijke zoekvoorkeuren.

Het gevaar van Films Search

Films Search toont ook een breed gamma aan advertentie banners en gesponsorde links. Deze kunnen zich op de gegijzelde startpagina of bovenaan de zoekresultaten, die door de extensie geleverd worden, bevinden. Op deze manier ontvangen de verdelers van Films Search een inkomen voor het promoten van specifieke content via de extensie die in veel browsers ingeschakeld is. Helaas kunnen veel advertenties die getoond worden door Films Search je naar een aantal sites leiden die beschouwd worden als onveilig, zoals:

 • websites die andere ongewenste browser extensies promoten;
 • nep Adobe Flash Player installers die POT (potentieel ongewenste toepassingen) bevatten;
 • fictieve enquêtes, vragenlijsten of loterijen die proberen om je persoonlijke informatie te verzamelen.

Het is volslagen duidelijk dat het aantal negatieve browser wijzigingen aangebracht door de Films Search extensie, het aantal positieve functies overstijgt. Over het algemeen zal je browser niet zo snel werken als voor de installatie van de add-on. Je zult de relevante informatie niet ontvangen zolang Films Search actief is. De negatieve feedback van gebruikers wordt ook bevestigd door verschillende beoordelingen op veel beveiliging gerelateerde blogs. Deze feiten in overweging nemend, is het aanbevolen dat je Films Search zonder verwijl verwijderd.

Hoe Films Search deïnstalleren

 • Het uitschakelen en deleten van een ongewenste browser extensie is een proces dat zowel automatisch als handmatig kan worden uitgevoerd. Laat ons het eerst eens hebben over de handmatige methode. In Google Chrome, voer je de volgende stappen in volgorde uit:
 • klik op het icoontje in de vorm van drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van of Google Chrome;
 • selecteer “Meer Tools”;
 • klik op “Extensies”;
 • zoek de Films Search extensie, schakel ze uit en delete ze.

De richtlijnen voor Mozilla Firefox zijn zelfs nog eenvoudiger. Klik op de knop in de vorm van drie horizontale lijnen, selecteer “Add-ons”, zoek Films Search, schakel het uit en verwijder het. Het scannen van je computer met een betrouwbaar anti-malware programma is een andere belangrijke stap. Het is noodzakelijk omdat er zich nog veel kwaadaardige items op je systeem kunnen bevinden nadat de extensie verwijderd werd. Je computer kan nog steeds kwetsbaar zijn voor andere dreigingen, dus gebruik Spyhunter om hem te analyseren, reinigen en te beschermen.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Films Search Browser Extension en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Films Search Browser Extension en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,


Films Search Handmatige Verwijdering

Hoe Films Search Browser Extension te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Films Search Browser Extension installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Films Search Browser Extension .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Films Search Browser Extension van uw browsers

TopHoe Films Search Browser Extension te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Films Search Browser Extension, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopHoe Films Search Browser Extension te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Films Search Browser Extension of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Films Search Browser Extension, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

TopHoe het Films Search Browser Extension virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Films Search Browser Extension van de lijst.

Hoe Films Search Browser Extension te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Films Search Browser Extension en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Films Search Browser Extension, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Films Search Browser Extension verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.  

TopHoe Films Search Browser Extension te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Films Search Browser Extension en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Films Search Browser Extension, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-films-search-browser-extension

Removal guides in other languages

Films Search Browser Extension (en) 
Films Search Browser Extension (dk) 
L’estensione del browser Films Search (it) 
Extensão do navegador Films Search (pt) 
"Films Search"-Browsererweiterung (de)  Flag of Germany
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.