FindingDiscounts - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

FindingDiscounts – de naam spreekt voor zichzelf. Deze applicatie zou u verscheidene kortingen en aanbiedingen moeten aanbieden om u tijd en geld te besparen tijdens het online shoppen. Maar dat is niet de waarheid. FindingDiscounts is gekend voor z’n kwaadaardige neveneffecten en wordt daardoor gelijst als een adware. Dit betekent dat u deze kwaadaardige applicatie best niet geïnstalleerd houdt in uw systeem. Anders kunnen ernstige cyberveiligheidsproblemen optreden.

FindingDiscounts kan uw systeem ook infiltreren met andere malware, dus u ontdoet er zich best zo snel mogelijk van. Hoe kan u weten of uw computer is geïnfecteerd door de malware of niet? Wel, het is helemaal niet moeilijk om te ontdekken. Meestal geeft FindingDiscounts advertenties weer in webbrowsers. Deze worden steeds gelabeld met zinnen zoals “Ads by FindingDiscounts” of “Brought to you by FindingDiscounts”, dus het is zeer makkelijk om te herkennen. Als deze situatie u bekend is, leest u gerust verder in dit artikel om te weten te komen hoe u FindingDiscounts meteen kan elimineren.

De beste manier om de malware te verwijderen, is het downloaden van een betrouwbaar anti-malware programma zoals SpyHunter of StopZilla en het scannen van uw computer. Het zal de infectie automatisch detecteren en verwijderen. Ook zal het uw systeem in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties. Dus het is een goed idee om zo’n hulpmiddel geïnstalleerd te houden. U kan ook een ander anti-malware programma naar uw keuze gebruiken.

Het is mogelijk om FindingDiscounts te elimineren zonder de hulp van anti-malware software, maar dat vergt specifieke kennis. Daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld om u te assisteren bij het manueel verwijderen van FindingDiscounts. U vindt het aan het eind van dit artikel. Maar zelfs wanneer u FindingDiscounts manueel verwijdert, wordt het toch nog aangeraden om uw computer achteraf te scannen met een anti-malware applicatie. Want de adware kan andere virussen geïnfiltreerd hebben die ook moeten worden geëlimineerd.

Als u vragen heeft over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze te beantwoorden. Indien u meer te weten wil komen over de specifieke kenmerken van FindingDiscounts, kan u verder lezen in dit artikel.

Over de FindingDiscounts adware

FindingDiscounts werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest populaire webbrowsers zoals Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox en zelfs Safari. Het zou u moeten helpen tijd en geld te besparen tijdens het online shoppen, maar dat is een leugen. Integendeel, u kan veel geld kwijtraken en tijd verliezen door deze adware.

FindingDiscounts zal uw webbrowsers overspoelen met verscheidene advertenties in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst of contextuele advertenties en banners. Ook kan een nieuw tabblad of scherm worden geopend in uw webbrowser.

De advertenties zijn vals. Meestal verschijnen ze op e-commerce websites als eBay en Amazon en bieden ze u de aankoop van bepaalde producten of diensten aan tegen een aantrekkelijke prijs. Maar we raden u niet aan om erop te klikken. Als u dat toch doet, zal u meteen worden omgeleid naar websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken of kan u opgelicht worden. Daarom is deze applicatie gevaarlijk.

Het is een advertentienetwerk voor cybercriminelen – aangezien deze criminelen hun producten niet kunnen promoten op legitieme advertentienetwerken zoals die van Google of Facebook, gebruiken ze adware zoals deze om slachtoffers te zoeken. Dus als u FindingDiscounts geïnstalleerd houdt op uw computer, kunnen cybercriminelen u rechtstreeks in uw browser bereiken. Alsof dat nog niet genoeg is, verzamelt FindingDiscounts uw persoonlijke informatie, zoals browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte websites of IP- en e-mailadres. Derden passen hun advertenties aan op basis van de verzamelde informatie om ze relevanter en aantrekkelijker te maken voor u. Hierdoor stijgt de kans dat u op zo’n advertentie zal klikken. Dat is het hoofddoel van FindingDiscounts want z’n makers worden namelijk betaald voor elke klik op de advertenties.

Distributiemethoden van de FindingDiscounts adware

U kan geïnfecteerd geraken door de FindingDiscounts dankzij het downloaden en installeren van gratis software van het internet. Wanneer u bepaalde onbekende of kleine applicaties downloadt van onbetrouwbare websites en ze installeert, bestaat de kans dat FindingDiscounts mee gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder u daarover te waarschuwen. Om dit te voorkomen, moet u aandachtiger te werk gaan tijdens het installatieproces van gratis software.

U weest best steeds aandachtig tijdens het uitvoeren van een installatieprogramma. Kijk uit voor vakjes die al werden geselecteerd voor u. Als dit betekent dat u de installatie van additionele software waar u niks van afweet, toestaat – deselecteer het dan. Lees ook alle algemene voorwaarden. Sla geen stappen over want anders kan u belangrijke informatie missen. Indien het al te laat is en uw computer is geïnfecteerd, wacht dan niet langer maar onderneem de nodige acties om de malware te elimineren.Automatische tools FindingDiscounts verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected FindingDiscounts files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Hoe zich te ontdoen van de FindingDiscounts adware

Hoe FindingDiscounts te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals FindingDiscounts installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan FindingDiscounts en gerelateerde parasieten als Search.installmac.com , Qone8 virus , Websearch.searchiseasy.info virus , Searchqu .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder FindingDiscounts van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan FindingDiscounts en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan FindingDiscounts, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top FindingDiscounts verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan FindingDiscounts. Klik op het icoon met de prullenbak naast FindingDiscounts of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan FindingDiscounts, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top FindingDiscounts verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan FindingDiscounts of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met FindingDiscounts, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe FindingDiscounts verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou FindingDiscounts van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top FindingDiscounts verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij FindingDiscounts. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met FindingDiscounts, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
maart 18, 2015 08:45, maart 18, 2015 08:45
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *