First Verify - Hoe Te Verwijderen?

 

First Verify is een kwaadaardige applicatie die officieel wordt geclassificeerd als adware. Eens geïnstalleerd, zal het uw webbrowsers overspoelen met verscheidene advertenties. De advertenties zijn niet enkel vervelend, maar ook kwaadaardig. U houdt deze applicatie dus best niet geïnstalleerd op uw computer als u geen serieuze schade wil krijgen rond uw cyberveiligheid in de toekomst.

Het is niet heel moeilijk om te ontdekken of uw computer is geïnfecteerd door First Verify of niet, want advertenties weergegeven door deze malware worden meestal gelabeld met een slogan “Ads by First Verify” of “Brought to you by First Verify”. Dus als u dit hebt opgemerkt in uw webbrowser, is uw computer zeker en vast geïnfecteerd en moet u de nodige acties ondernemen.

Er zijn twee hoofdmethoden om malware zoals First Verify te elimineren – u kan dit manueel of automatisch doen. Het is aan u welke methode u gebruikt. Aangezien het gemakkelijker en sneller is om het automatisch uit te voeren, raden we u deze methode aan. Het enige dat u moet doen is het downloaden van een betrouwbaar anti-malware programma zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes en het scannen van uw computer ermee. Het zal de bedreiging meteen detecteren en elimineren in enkele seconden. Ook zal het uw computer in de toekomst beschermen tegen andere infecties. Het is dus handig om geïnstalleerd te houden.

Maar als u om de één of andere reden geen additionele anti-malware software wil gebruiken, kan u zich van First Verify ontdoen op manuele wijze. Het kan ingewikkeld zijn, en daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld voor het handmatig verwijderen van First Verify. Het leidt u door dit ingewikkelde proces. U vindt het onder dit artikel. Probeer alle stappen correct uit te voeren en u zal in staat zijn om First Verify zelf manueel te elimineren.

Om meer te weten te komen over specifieke kenmerken van First Verify, kan u verder lezen in dit artikel. Als u meer vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze te beantwoorden.

Over de First Verify adware

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest gebruikte webbrowsers, waaronder Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken.

Zoals we al eerder vermeldden, zal First Verify uw webbrowsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst, banner en contextuele advertenties, eens het is geïnstalleerd. Meestal lijken de advertenties aantrekkelijk, maar we raden u niet aan om erop te klikken.

Als u toch op zo’n advertentie klikt die wordt weergegeven door First Verify, zal u meteen worden omgeleid naar websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen zoals hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen indien u iets probeert aan te kopen op die sites.

Distributiemethoden van de First Verify adware

First Verify reist op dezelfde manier als de meeste andere adware van dit type – gebundeld met verscheidene gratis software die kan worden gedownload van onbetrouwbare websites. Dus als u bijvoorbeeld een bepaalde PDF-maker of mediaspeler downloadt en installeert, bestaat de kans dat First Verify mee gedownload zal worden en in het geheim zal worden geïnstalleerd op uw computer. Daarom houdt u uw computer best steeds beveiligd met een anti-malware applicatie en spendeert u genoeg aandacht aan het installatieproces van gratis software.Automatische tools First Verify verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected First Verify files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van First Verify advertenties

Hoe First Verify te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals First Verify installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan First Verify en gerelateerde parasieten als Filter Results , Dym ads , Prolonger , PrintOnKey .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder First Verify van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan First Verify en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan First Verify, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top First Verify verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan First Verify. Klik op het icoon met de prullenbak naast First Verify of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan First Verify, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top First Verify verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan First Verify of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met First Verify, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe First Verify verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou First Verify van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top First Verify verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij First Verify. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met First Verify, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
augustus 24, 2015 09:56, augustus 24, 2015 09:56
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *