FreezeThePrice - Hoe Te Verwijderen?

 

FreezeThePrice is een kwaadaardige en vervelende applicatie die uw webbrowsers zal overspoelen met vervelende advertenties. Deze advertenties zijn niet enkel storend, maar ook kwaadaardig, en u houdt het dus best niet geïnstalleerd op uw computer als u geen serieuze problemen wil krijgen rond uw cyberveiligheid. Het is niet heel moeilijk om te ontdekken of uw computer is geïnfecteerd door FreezeThePrice of niet, want de meeste advertenties weergegeven door deze applicatie worden gelabeld met een slogan “Ads by FreezeThePrice” of “Brought to you by FreezeThePrice”. Dus als u dit hebt opgemerkt in uw browser, is uw computer geïnfecteerd en moet u de nodige acties ondernemen.

Er zijn twee vaak gebruikte methoden voor het elimineren van malware als FreezeThePrice. U kan dit manueel of automatisch doen, dus u kan kiezen welke methode u gebruikt. Als u dit nog nooit hebt gedaan, raden we u aan om de automatische verwijdermethode te gebruiken, aangezien het gemakkelijker is en zelfs de minst ervaren gebruiker het virus op deze manier kan elimineren. Het enige wat u moet doen is het downloaden van een betrouwbaar anti-malware programma als Reimage, SpyHunter of Malwarebytes en het scannen van uw computer ermee. Na slechts enkele minuten zal de infectie automatisch worden verwijderd. U kan indien gewenst andere anti-malware software gebruiken.

Maar als u zich handmatig wil ontdoen van FreezeThePrice, moet u een aantal stap-voor-stap acties uitvoeren. Het kan ingewikkeld zijn, en daarom hebben we een speciale handleiding ontwikkeld voor het manueel elimineren van FreezeThePrice. U vindt het onder dit artikel. Probeer alle stappen correct uit te voeren en u zal in staat zijn om zich zelf te ontdoen van FreezeThePrice.

Als u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden. Om meer te weten te komen over specifieke kenmerken van FreezeThePrice, kan u verder lezen in dit artikel.

Over de FreezeThePrice adware

Het wordt dan wel beschreven als een handig gratis hulpmiddel dat u zal helpen tijd en geld te besparen tijdens het online shoppen door het geven van verscheidene deals, coupons en commerciële aanbiedingen. Maar dit is niet de waarheid. Het probleem is dat al deze aanbiedingen en coupons worden getoond in de vorm van vervelende webadvertenties als pop-ups, pop-unders, in-tekst, banner en contextuele advertenties.

Meestal verschijnen advertenties van FreezeThePrice op e-commerce websites zoals eBay en Amazon. U zal aangeboden worden om bepaalde goederen aan te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Maar u vertrouwt dit best niet. Meestal zijn de aanbiedingen nep. Het is enkel een slimme truc om uw aandacht te winnen en u op zulke advertenties te laten klikken. We raden het klikken op de advertenties niet aan.

Als u toch door de één of andere reden op zo’n advertentie van FreezeThePrice klikt, zal u meteen worden herleid naar andere websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen indien u er iets probeert aan te kopen.

Distributiemethoden van de FreezeThePrice adware

FreezeThePrice reist op dezelfde manier als de meeste malware van dit type – gebundeld met verscheidene gratis applicaties die kunnen worden gedownload van het internet. Dus als u bijvoorbeeld een bepaalde PDF-maker of mediaspeler downloadt en installeert, bestaat de kans dat FreezeThePrice mee geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarover op de hoogte bent. Dus als u dit wil vermijden, moet u uw computer steeds beschermd houden met betrouwbare anti-malware en geen onbetrouwbare websites bezoeken.Automatische tools FreezeThePrice verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected FreezeThePrice files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van FreezeThePrice

Hoe FreezeThePrice te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals FreezeThePrice installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan FreezeThePrice en gerelateerde parasieten als Blazzer Deals , Offers4U , Coupons and fun ads , SnowPrice .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder FreezeThePrice van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan FreezeThePrice en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan FreezeThePrice, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top FreezeThePrice verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan FreezeThePrice. Klik op het icoon met de prullenbak naast FreezeThePrice of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan FreezeThePrice, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top FreezeThePrice verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan FreezeThePrice of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met FreezeThePrice, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe FreezeThePrice verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou FreezeThePrice van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top FreezeThePrice verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij FreezeThePrice. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met FreezeThePrice, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding FreezeThePrice

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
september 7, 2015 09:04, september 7, 2015 09:04
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *