FunMoods Toolbar - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

De FunMoods werkbalk is een browserextensie. Het wordt samen met andere gratis software zoals PDD-programma’s, videobewerkers enzovoorts geïnstalleerd. Het claimt gratis te zijn maar ze proberen geld te verdienen met de extra programma’s die gebundeld zijn met de software die u heeft gedownload. De FunMoods werkbalk vervangt de standaardzoekmachine met een eigen. De “officiële” reden om dit te wijzigen is het tonen van animaties, maar de realiteit is anders . Het combineert betaalde en gratis advertenties in uw zoekresultaten zodat het meer omzet genereert aangezien de gebruikers niet in staat zijn om het verschil tussen beide te zien.

Sommige gebruikers zeggen dat het gewoon een werkbalk is en daarom niet als ongewenst programma beschouwd moet worden. FunMoods gebruikt echter agressieve technieken en wijzigt uw zoekresultaten waarmee niet iedereen gelukkig is. Het is geen verrassing dat honderden computergebruikers geïrriteerd raken wanneer hun zoekresultaten gekaapt worden en daarom geven wij u tips hoe u van de werkbalk af kunt komen.

Om van de omleidingen van FunMoods af te komen, moet u de werkbalk verwijderen en de instellingen van uw standaardzoekmachine en startpagina herstellen. U kunt ook gebruik maken van betrouwbare anti-spywareprogramma’s zoals Spybot S&D of spyhunter en een volledige systeemscan uitvoeren.

Funmoods videoreview en verwijdering

Voor Internet Explorer kan Funmoods op de volgende manier verwijderd worden:
Klik op het pijltje rechts van het zoekveld.
Doe het volgende: Voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, Voor IE7 klikt op op Zoekstandaard wijzigen.
Verwijder de overbodige zoekmachines uit de lijst.

Voor Firefox :

Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen.
Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld of wijzig het in iets anders dan FunMoods.
Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld of wijzig het in iets anders dan FunMoods.
Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld of wijzig het in iets anders dan FunMoods.
Zoek op ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekmachine niet telkens start wanneer u een nieuw tabblad opent.

Automatische tools FunMoods Toolbar verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected FunMoods Toolbar files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from FunMoods Toolbar
     
 

Over de auteur

 
oktober 4, 2013 12:31, oktober 4, 2013 12:31
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *