Gagnantduprix.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

Gagnantduprix.com is een reclameplatform, wat gebruikt wordt om webverkeer te genereren voor commerciële websites en advertenties te verspreiden. Als u pop-ups van dit domein gezien heeft terwijl u aan het internetten was, raden wij u ten zeerste aan om hier bij uit de buurt te blijven.

Meestal beweert de pop-up van Gagnantduprix.com dat u iets gewonnen heeft of dat u geselecteerd bent om deel te nemen aan een enquête en kans maakt op het winnen van een iPhone, iPad of soortgelijke prijzen. Om deze prijs op te kunnen eisen moet u eerst een aantal vragen beantwoorden en wat gegevens over uzelf invullen. Ten eerste zou het naïef zijn te geloven dat u zo eenvoudig iets gewonnen heeft. Maar, als u toch besluit de stappen van de enquête te doorlopen, zal de pop-up van Gagnantduprix.com u vragen om gegevens als uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, enz. op te geven De enige reden waarom deze informatie verzameld wordt, is dat derden dit zouden kunnen gebruiken voor marketing doeleinden.

Er zijn ook gevallen bekend waarbij de pop-up van Gagnantduprix.com gevoelige gegevens achterhaald heeft, zoals logins voor online bankrekeningen en wachtwoorden. Zoals u wel begrijpt, loopt u hierbij de kans dat u uw geld kwijt raakt. Daarom raden wij u ten zeerste aan om bij de pop-ups van Gagnantduprix.com uit de buurt te blijven en het adware programma dat verantwoordelijk is voor het vertonen hiervan te verwijderen. Het is niet altijd eenvoudig om de bron van deze pop-up met de hand te achterhalen, om die reden zou het heel zinvol kunnen zijn om uw volledige systeem te scannen met een anti-spyware programma met een goede naam, zoals bijvoorbeeld Spyhunter of malwarebytes. Een complete handleiding voor de verwijdering van de pop-up van Gagnantduprix.com vindt u hieronder:

Om deze en soortgelijke pop-ups te vermijden, zouden computer gebruikers voorzichtiger moeten zijn met hun internet downloads. De meeste adware programma’s die dit soort veiligheidsproblemen veroorzaken, zijn gekoppeld aan gratis hulpprogramma’s, zoals video- en muziekspelers, download managers, programma’s om Pdf’s mee te maken, etc. Bekijk de installatiestappen van dit soort software nauwkeurig en zorg ervoor dat u niet toestaat dat er extra programma’s toegevoegd worden. Als u de Algemene Voorwaarden leest, kunt u er ook meer over te weten komen wat u precies bij een applicatie installeert.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de pop-up van Gagnantduprix.com te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -” Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar Gagnantduprix.com en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De pop-up van Gagnantduprix.com verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -” Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met Gagnantduprix.com en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De pop-up van Gagnantduprix.com verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met Gagnantduprix.com en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -” Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -” Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De pop-up van Gagnantduprix.com verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op Gagnantduprix.com. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Gagnantduprix.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Gagnantduprix.com Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
september 6, 2014 19:22, september 6, 2014 19:22
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *