Gaming Wonderland Toolbar - Hoe Te Verwijderen?

 

Gaming Wonderland Toolbar is een browserkaper (of hijacker in het Engels) die kan worden geïnstalleerd in Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome browsers. Het is een programma dat probeert verscheidene websites te promoten en het zorgt voor vele herleidingen doordat advertenties in uw systeem verschijnen uit het niets. Gaming Wonderland Toolbar kan geïnstalleerd worden van z’n officiële website waar het beweert u een handige zoekfunctie, startpagina en zoekmachine aan te bieden. Maar het werd ook opgemerkt als een programma dat wordt geïnstalleerd samen met andere gratis software van het internet.

Eens binnen, zal Gaming Wonderland Toolbar uw standaard zoekmachine aanpassen naar search.tb.ask.com en uw startpagina zal verhuisd worden naar home.tb.ask.com. De zoekresultaten van deze zoekmachine zijn niet heel accuraat want ze zijn gebaseerd op gesponsorde websites. Dit is niet enkel vervelend maar het programma onderbreekt ook uw browseractiviteiten. Het staat u niet toe om normale zoekopdrachten te maken.

Wat nog vervelender is aan Gaming Wonderland Toolbar, is het feit dat het uw browseractiviteiten opvolgt. Dit betekent dat het persoonlijke informatie zal verzamelen over uw zoekopdrachten, websites die u bezoekt en het kan zelfs toegang krijgen tot uw private gegevens zoals log-ins. Er is geen twijfel dat dit programma een potentieel ongewenst programma is, daarom is het een goed idee om Gaming Wonderland Toolbar zo snel mogelijk van uw computer te verwijderen.

Ga naar de programmalijst van het Configuratiescherm en elimineer het daar. Het is belangrijk dat u alle programma’s verwijdert die samen werden geïnstalleerd met de kaper. Sommige van hen kunnen anders de software opnieuw downloaden of uw browserinstellingen opnieuw aanpassen. Scan met Spyhunter want het kan zulke programma’s gemakkelijk identificeren. U controleert best ook uw browserextensies van Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Als u de Gaming Wonderland Toolbar niet opmerkt, kan u anti-malware hulpmiddelen gebruiken zoals Spyhunter en uw computer scannen. Het verwijderen van dit programma op uw pc verandert niks aan uw zoekmachines, het zorgt er enkel voor dat geen advertenties meer opduiken op uw scherm. Dit moet u nog manueel doen. Afhankelijk van de browser die u gebruikt, kan u de instructies volgen hieronder:

In Internet explorer:

 1. Klik op het pijltje aan de rechterkant van de zoekbalk.
 2. Doe het volgende: in IE8-9 kiest u Beheer zoekmachines, in IE7 klikt u op Pas zoekstandaarden aan.
 3. Verwijder Gaming Wonderland Toolbar van de lijst.

In Firefox :

 1. Enter “about:config” in de URL-balk. Dit zal de pagina met instellingen openen.
 2. Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel opnieuw in.
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel opnieuw in.
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel opnieuw in.
 5. Zoek voor “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel opnieuw in.

Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen bij een nieuw tabblad.

In Google Chrome:

 1. Klik op het icoon met de 3 horizontale lijnen in de werkbalk van de browser.
 2. Selecteer Instellingen.
 3. Selecteer Algemeen -> Beheer Zoekmachines.
 4. Verwijder onnodige zoekmachines uit de lijst
 5. Ga terug naar Instellingen. Bij Opstarten kiest u Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s hier ook verwijderen).

Automatische tools Gaming Wonderland Toolbar verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Gaming Wonderland Toolbar files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Gaming Wonderland Toolbar

 
Processen:
 

Gaming Wonderland Toolbar schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
januari 7, 2015 12:12, januari 7, 2015 12:12
 
   
 

Een gedachte over “Gaming Wonderland Toolbar

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *