Gate Snapper - Hoe Te Verwijderen?

 

Gate Snapper is een applicatie die u beter niet op uw computer geïnstalleerd houdt. Het wordt gecategoriseerd als een adware en kan tot enkele ongewenste consequenties leiden. Het zal vele advertenties weergeven in uw webbrowsers. Niet alleen zijn deze vervelend, maar ook kwaadaardig. Aangezien de applicatie wordt geïnstalleerd op computers zonder dat gebruikers daarvan op de hoogte zijn, kan u het enkel opmerken eens het al binnen is en uw computer is geïnfecteerd. Maar dat is niet moeilijk om te doen. Advertenties die worden weergegeven door Gate Snapper, worden gemarkeerd met het label “Ads by Gate Snapper” of “Brought to you by Gate Snapper”.

Als u Gate Snapper wil elimineren maar u heeft geen eerdere ervaring in het verwijderen van virussen, dan schakelt u best de hulp in van een betrouwbaar anti-malware programma zoals SpyHunter, Malwarebytes of StopZilla. Download en installeer gewoonweg één van deze applicaties, en scan er uw computer mee. Het zal de bedreiging automatisch detecteren en verwijderen. Ook zal het uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties. U kan ook andere anti-malware software gebruiken naar uw keuze. Maar als u om een bepaalde reden geen additionele hulpmiddelen wil downloaden, kan u zich manueel ontdoen van Gate Snapper. Scrol naar het eind van dit artikel – daar zal u een handleiding vinden voor het stap-voor-stap elimineren van Gate Snapper. Volg het aandachtig en u zal zich snel van deze kwaadaardige applicatie kunnen ontdoen. Het is belangrijk om te weten dat bepaalde kennis vereist is hiervoor, dus gebruik alstublieft de automatische methode als u niet zelfzeker genoeg bent op dit vlak.

Als u vragen heeft omtrent dit onderwerp, aarzel dan niet maar stel ze in de reageersectie onderaan. Wij zullen ons best doen om ze te beantwoorden. Indien u meer te weten wil komen over Gate Snapper, lees dit artikel dan verder.

Over Gate Snapper

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest populaire webbrowsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer of Safari. Eens binnen, zal het een groot aantal advertenties tonen in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties en banners. Deze advertenties zijn vervelend en kwaadaardig dus we raden u aan om er niet op te klikken. Als u dat toch doet, zal u meteen worden omgeleid naar andere websites die mogelijks beheerd worden door cybercriminelen, en dat is gevaarlijk. Uw computer kan geïnfecteerd geraken en u kan zelfs opgelicht worden op deze manier.

Gate Snapper is zowat een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien ze worden geband van legitieme netwerken, gebruiken ze adware zoals deze om webverkeer te leiden naar hun websites. Als u Gate Snapper dus geïnstalleerd hebt staan op uw pc, dan kunnen hackers en oplichters u rechtstreeks bereiken in uw browser. Deze ongewenste applicatie kan ook andere malware infiltreren in uw systeem, dus u moet het zo snel mogelijk verwijderen.

Een ander ongewenst kenmerk van Gate Snapper is gegevenscollectie. Eens geïnstalleerd, zal het persoonlijke informatie verzamelen, zoals uw browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte websites, of zelfs uw IP- en e-mailadres. De makers van de adware passen hun advertenties aan op basis van de verzamelde gegevens om ze zo relevant en interessant te maken voor u. Op deze manier vergroot de kans dat u op zo’n link zal klikken. Dat is het hoofddoel van Gate Snapper, want z’n makers verdienen geld voor elke klik.

Distributiemethoden van Gate Snapper

Gate Snapper wordt gebundeld met andere gratis software, zoals verscheidene mediaspelers of PDF-makers. Dus wanneer u bijvoorbeeld een gratis programma downloadt van het internet, bestaat de kans dat Gate Snapper mee geïnstalleerd zal worden zonder uw toestemming te vragen daarvoor. Om dit te vermijden, weest u aandachtig tijdens het installatieproces van gratis software. Sla nooit stappen over en kies voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode indien mogelijk. Dit zal ervoor zorgen dat u alle mogelijke opties te zien krijgt en dat u aanpassingen kan maken. Als u opmerkt dat additionele software wordt mee geïnstalleerd zonder dat u daarvan op de hoogte bent, sta dan niet toe dat de installatie wordt voltooid. Het is mogelijks Gate Snapper of andere malware.Automatische tools Gate Snapper verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Gate Snapper files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Gate Snapper

Hoe Gate Snapper te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Gate Snapper installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Gate Snapper en gerelateerde parasieten als Offers4U .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Gate Snapper van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Gate Snapper en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Gate Snapper, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Gate Snapper verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Gate Snapper. Klik op het icoon met de prullenbak naast Gate Snapper of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Gate Snapper, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Gate Snapper verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Gate Snapper of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Gate Snapper, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Gate Snapper verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Gate Snapper van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Gate Snapper verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Gate Snapper. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Gate Snapper, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
januari 29, 2015 08:46, januari 29, 2015 08:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *