GetLucky - Hoe Te Verwijderen?

 

GetLucky is geen applicatie die u geïnstalleerd moet houden op uw computer. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat het moet worden gecategoriseerd als adware, dus eens binnen zal het uw webbrowsers overspoelen met verscheidene advertenties.

Het is op zichzelf niet heel gevaarlijk, zolang u niet klikt op die advertenties weergegeven door GetLucky. Maar dat kan moeilijk blijken aangezien die advertenties vaak alle ruimte in het hele scherm innemen. Dus het kan ook per ongeluk gebeuren. Daarom raden we u aan om GetLucky van uw computer te elimineren.

Om deze verwijdering snel en zonder veel moeite uit te voeren, raden we u aan om een betrouwbaar anti-malware programma te verkrijgen en uw computer ermee te scannen. U kan Reimage, SpyHunter of Malwarebytes gebruiken voor deze taak. Zo’n applicatie zal het virus in enkele minuten detecteren en elimineren. Het zal uw computer ook in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties. Dus het is handig om geïnstalleerd te houden. U kan indien gewenst andere anti-malware software gebruiken naar keuze.

Maar als u om de één of andere reden geen additionele anti-malware software wil downloaden, kan u GetLucky zelf manueel elimineren. Dit proces kan ingewikkeld zijn, en daarom hebben we een handleiding ontwikkeld voor het stap-voor-stap handmatig verwijderen van GetLucky. U vindt het onder dit artikel. Als u alle stappen correct kan uitvoeren, dan zal u in staat zijn om GetLucky zelf manueel te verwijderen.

Om meer te weten te komen over GetLucky, kan u verder lezen in dit artikel. Als u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de GetLucky adware

GetLucky is een adware – dit betekent dat het uw webbrowsers zal overspoelen met allerlei vormen van advertenties eens het binnen is, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Ook kan steeds een nieuw tabblad of venster met een advertentie worden geopend in uw webbrowser.

We raden u niet aan om op advertenties weergegeven door GetLucky te klikken (zelfs wanneer ze aantrekkelijk lijken) want als u dat toch doet, zal u meteen worden omgeleid naar websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen indien u daar iets probeert aan te kopen.

Een ander ongewenst kenmerk van GetLucky is de verzameling van gegevens. Eens binnen, zal het uw persoonlijke informatie verzamelen zoals browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte websites of zelfs uw IP- en e-mailadres. Ze passen hun advertenties aan op basis van de verzamelde gegevens en maken ze zo relevanter en aantrekkelijker voor u. Hierdoor stijgt de kans dat u erop zal klikken, en dat is het hoofddoel van GetLucky. De makers ervan worden betaald voor elke klik.

Distributiemethoden van de GetLucky adware

GetLucky wordt gebundeld gedistribueerd samen met andere gratis applicaties die kunnen worden gedownload van onbetrouwbare websites – daarom moet u zeer aandachtig zijn met wat u downloadt.

Als u uw computer wil beschermen tegen infecties zoals deze, moet u steeds back-ups maken van uw belangrijke bestanden op een externe harde schijf, uw computer beveiligen met een betrouwbaar anti-malware programma en meer aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software. Maar als het al te laat is, en uw computer is geïnfecteerd door GetLucky, raden we u aan om het zo snel mogelijk te elimineren.Automatische tools GetLucky verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected GetLucky files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van GetLucky advertenties

Hoe GetLucky te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals GetLucky installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan GetLucky .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder GetLucky van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan GetLucky en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan GetLucky, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top GetLucky verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan GetLucky. Klik op het icoon met de prullenbak naast GetLucky of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan GetLucky, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top GetLucky verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan GetLucky of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met GetLucky, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe GetLucky verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou GetLucky van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top GetLucky verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij GetLucky. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met GetLucky, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding GetLucky

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
november 8, 2015 09:37, november 8, 2015 09:37
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *