Glindorus - Hoe Te Verwijderen?

 

Als u steeds pop-ups van Glindorus op Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome krijgt dan is uw computer besmet met adware. Het programma wordt meestal op computer geïnstalleerd omdat het gebundeld wordt met gratis software, al is het ook mogelijk om het van Glindorus.net te downloaden. De toepassing toont berichten met verschillende aanbiedingen, coupons, kortingen en andere dingen zodat u goedkoper kunt winkelen.

Op het eerst oog lijken deze berichten onschadelijk te zijn en soms zelfs handig voor mensen die winkelwebsites bezoeken. Het hoofddoel van Glindorus is echter niet om kortingen aan de gebruikers aan te bieden maar bepaalde commerciële websites te promoten en hun bezoekersaantallen te verhogen. Het programma toont al deze berichten om zo veel mogelijk gebruikers door te verwijzen naar de gepromote websites. Alle deze gesponsorde pagina’s bevatten links en als u erop klikt zullen de ontwikkelaars van Glindorus geld verdienen.

Daarnaast gebruikt deze toepassing ook speciale volgtechnieken om het internetgedrag van de computergebruiker te bij te houden. Glindorus kan op deze manier gegevens verzamelen over uw internetactiviteiten en slaat uw geschiedenis en zoekopdrachten op. Deze informatie wordt later voor marketingdoeleinden gebruikt. Ondanks dat dit geen virus is, levert het programma meer last dan voordelen op. U kunt bovendien doorverwezen worden naar een schadelijke website zodat uw PC met serieuze besmettingen zoals Trojaanse virussen of ransomeware te maken krijgt.

Het wordt ten zeerste aangeraden om Glindorus van uw computer te verwijderen zodra u de pop-ups aantreft. U moet een volledige systeemscan uitvoeren met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals Spyhunter, hitman of een andere legitieme toepassing. Vergeet niet om de meest recente versie van uw beveiligingsprogramma te gebruiken zodat ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd kunnen worden.

 

Automatische tools Glindorus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Glindorus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
december 2, 2013 13:14, december 2, 2013 13:14
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *