GoFastPC - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: PUP
 

GoFastPC is een discutabel PC optimalisatie programma dat oneerlijke technieken gebruikt om systemen te infiltreren en computergebruikers ervan probeert te overtuigen om een volledige versie aan te schaffen. Het programma scant uw systeem en doet verslag van een aantal problemen die uw systeem normaliter niet eens echt in de weg staan. Meestal voegt het vele verouderde registervermeldingen toe aan de scanresultaten en raadt het aan om deze te verwijderen en zo de snelheid van uw computer te vergroten.

Helaas verwijdert GoFastPC niets voordat u de volledige versie aanschaft. Maar, omdat het geen grote problemen vast kan stellen, heeft het helemaal geen zin om iets voor deze applicatie te betalen. Omdat de functionaliteit en mogelijkheden van dit programma nogal aangedikt worden, staat het te boek als een mogelijk ongewenst programma. Het is puur voor commerciële doeleinden ontwikkeld. Het is het niet waard om voor GoFastPC te betalen, want er zijn genoeg gratis systeem optimalisatie hulpmiddelen die veel beter werken dan deze.

GoFastPC kan via verschillende download websites verkregen worden. Daarnaast moet u weten dat het ook samen met andere freeware geïnstalleerd kan worden, zonder dat hier zelfs uw toestemming voor gevraagd wordt. U zou altijd voor een Aangepaste of Geavanceerde installatie moeten kiezen en bekijken waar u precies mee instemt voordat u op de Volgende-knop klikt en blindelings het installatieproces doorloopt. Stem er nooit mee in dat er onbekende applicaties, die als extra downloads aangeboden worden, toegevoegd worden.

Als u GoFastPC al op uw PC in actie heeft gezien, moet u dit zo snel mogelijk verwijderen. Zoek hiernaar in uw lijst mat programma’s in het Configuratiescherm en verwijder alles wat met GoFastPC te maken heeft. Het kan ook zinvol zijn om met gerenommeerde anti-malwareprogramma’s, zoals Spyhunter of Malwarebytes Anti-Malware te scannen, om u ervan te verzekeren dat er niet nog meer ongewenste applicaties op uw systeem staan.

Automatische tools GoFastPC verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected GoFastPC files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juli 2, 2014 07:46, juli 2, 2014 07:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *