GreatCoupon - Hoe Te Verwijderen?

 

GreatCoupon is een adwareprogramma dat op computers geïnstalleerd kan worden via gratis software. Het doel van deze browsertoevoeging is om vele advertenties te tonen wanneer computergebruikers het internet opgaan. De ontwikkelaars van de adware verdienen geld met elke hit die zij de webpagina bezorgen met deze advertenties. Er is niets mis met geld verdienen op deze manier. GreatCoupon gebruikt echter oneerlijke methodes om computer binnen te dringen en zo de advertenties te tonen en daarom wordt het aangeraden het programma te verwijderen zodra u het op uw computer aantreft..

U zult advertenties van GreatCoupon aantreffen op Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome nadat u gratis software heeft geïnstalleerd. Het wordt vaak gebundeld met gratis muziekspelers, PDF-programma’s en andere programma’s. Ze vertellen u niet expliciet dat ze ook GreatCoupon voor u installeren. Kies altijd voor handmatige installatie van gratis software en lees alle stappen van het installatieproces zorgvuldig door. Wanneer u vooraf ingeschakelde vinkjes ziet, moet u deze uitzetten als u niet akkoord gaat met de suggestie.

Als GreatCoupon al op uw systeem is geïnstalleerd dan zal het u telkens storen tijdens het internetten door advertenties te tonen. Dit gebeurt vooral op winkelwebsites. De meeste berichten bevatten coupons of aanbiedingen om producten goedkoper aan te schaffen. De aanbiedingen van GreatCoupon worden gebaseerd op uw internetgedrag. U kunt de vloedgolf van advertenties en pop-ups niet stoppen en daarom raden wij aan de browsertoevoeging uit uw browser te verwijderen. Doet u dit niet dan zult u steeds gestoord worden tijdens het internetten.

Verwijder alle programma’s die aan GreatCoupon gerelateerd zijn vanuit het Configuratiescherm. Voer daarna een volledige systeemscan uit met Spyhunter, hitman of een ander programma dat u vertrouwt. Op deze manier worden de vervelende berichten eenvoudig geëlimineerd. Vergeet niet de meest recente versie van uw beveiligingssoftware te downloaden zodat ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd worden.

Automatische tools GreatCoupon verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected GreatCoupon files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
februari 20, 2014 11:58, februari 20, 2014 11:59
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *