Helpforhelp.xyz Pop-up - Hoe Te Verwijderen?

 

Helpforhelp.xyz is een technische ondersteuning zwendel, om het kort te houden. Zijn nummer is +1 855-777-4773 en her richt zich op Windows gebruikers. Hoewel de oplichters achter deze zwendel beweren Microsoft-certifieerde technici te zijn, is Helpforhelp.xyz, volgens Safe Browsing van Google, een onveilig domein. Deze technische ondersteuning zwendel duikt op als BSoD (Blue Screen of Death) met een pop-up bericht.

De Manier Waarop Helpforhelp.xyz Werkt

Zodra je computer geïnfecteerd werd met de kwaadaardige Helpforhelp.xyz pop-up, zal je dit onmiddellijk merken. Je zal twee nep beveiligingswaarschuwingen ontvangen, die op verschillende manieren getoond worden. Eentje zal geschreven zijn op het BSoD scherm en de andere zal de vorm van een pop-up venster aannemen. Het BSoD zal bedekt worden met het volgende bericht:

Windows Defender Stelt/ Klant, uw systeem heeft mogelijk Verdachte Activiteit gedetecteerd. Gelieve onderstaand, gratis nummer te bellen opdat een Microsoft-Gecertifieerde technieker u kan helpen het probleem op te lossen: +1 855-777-4773 Voor uw veiligheid: open de internet browser niet om data corruptie van het register te vermijden. Gelieve de ondersteuning te contacteren op de gratis Hulplijn +1 855-777-4773 GELIEVE DE COMPUTER NIET AF TE SLUITEN OF TE HERSTARTEN, DIT KAN LEIDEN TOT HET VERLIES VAN DATA EN EEN MOGELIJK NIET WERKEN VN HET BESTURINGSSYSTEEM, EN EEN POTENTIELE NON-BOOTABLE SITUATIE WELKE RESULTEERT IN VOLLEDIG VERLIES VAN DATA. CONTACTEER MICROSOFT GECERTIFIEERDE TECHNICI OM HET PROBLEEM OP TE LOSSEN DOOR GRATIS TE BELLEN NAAR – +1 855-777-4773 Gratis hulplijn: +1 855-777-4773 Klant, uw systeem heeft mogelijk Verdachte Activiteit gedetecteerd. Gelieve onderstaand, gratis nummer te bellen opdat een Microsoft-Gecertifieerde technieker u kan helpen het probleem op te lossen: +1 855-777-4773

Het bijhorende pop-up bericht bevat de volgende tekst:

Windows Heeft Een Potentiele Dreiging Gedetecteerd Op Je Computer. Windows Security Essential was niet in staat het virus te blokkeren. Windows heeft potentiele dreigingen gedetecteerd die je privacy in gevaar kunnen brengen of je computer beschadigen. Fout Code: 0x8024402c, windows kon de gedefinieerde updates niet installeren. Voor Meer Informatie & Hulp Contacteer SUPPORT: 1-855-777-4773

Naast de visuele representatie van nep inbreuken op de beveiliging, zal je ook een audio bericht ontvangen:

Je systeem werd geïnfecteerd met spyware. Dit virus is je kredietkaartgegevens, Facebook login en persoonlijke mails aan hackers aan het versturen. Gelieve ons onmiddellijk te bellen op het opgegeven gratis nummer zodat onze technici je kunnen helpen bij het verwijderingsproces via de telefoon. Als je deze pagina sluit voor je ons belt, zullen we genoodzaakt zijn je computer uit te schakelen om verdere schade aan ons netwerk te voorkomen. Fout nummer 268d3

Zoals je begrijpt uit al de bovenstaande berichten van het Helpforhelp.xyz programma, geven ze geen enkele informatie over de cyber dreigingen die verondersteld worden gedetecteerd te zijn. Ze noemen ze zelfs niet bij naam, nog maar te zwijgen over hun specifieke identificatie namen. Het is zeer onwaarschijnlijk dat echte technische ondersteuning van Microsoft je audio waarschuwingen zo geven, tevens is het zeer onwaarschijnlijk dat beveiligingsberichten van Microsoft zo’n vage uitleg zouden bevatten. Bovendien zou de beginletter van Windows nooit met een kleine letter geschreven worden. Net zoals de naam van de antivirus software van Microsoft, wat Windows Security Essentials is, fout gespeld werd.

Als je opgelicht wordt en de zogenaamde voorziene tech ondersteuning hulplijn belt, zullen de oplichters aan de andere kant vragen voor toegang van op afstand tot je computer. Dit kan fatale gevolgen hebben, aangezien de criminelen achter de Helpforhelp.xyz malign app de volledige controle over het toestel krijgen en alles kunnen doen wat ze willen. Dit kan het corrumperen van dat, lekken van data, identiteitsdiefstal, enz. zijn. Hoewel deze laatste, illegale activiteiten misschien niet kunnen plaatsgrijpen, kan je er zeker van zijn dat je een pittige rekening zal krijgen voor deze nep beveiligingssoftware of technische ondersteuning.

Hoe Kwam Het Dat Je PC Een Nep BSoD Onderging?

Helpforhelp.xyz kan, hoewel het een tech ondersteuning zwendel is, ook gecategoriseerd worden als een vorm van adware, namelijk, een pop-up en dit omdat het een dubieuze beveiligingssoftware en -diensten adverteert. Het kan zijn dat deze pop-up adware zijn oorsprong vind in een andere adware infectie, die reeds je computer infecteerde voordat Helpforhelp.xyz geactiveerd werd. Deze tech ondersteuning zwendel kan ook je pc binnengedrongen zijn als een onderdeel van een gratis software pakket, als je de voorkeur geeft aan de Standaard instellingen boven de Geavanceerde modus. Zulke POT (potentieel ongewenste toepassingen) kunnen ook geïnjecteerd zijn op verschillende sites en advertenties, welke, helaas, niet gespecifieerd kunnen worden.

Hoe Helpforhelp.xyz van je apparaat verwijderen?

Download de Reimage, Spyhunter of Hitman professionele anti-spyware tools om de Helpforhelp.xyz pop-up volledig van je systeem te verwijderen. Deze anti-malware software zal ook alle andere adware of malware die zich op je systeem bevindt verwijderen. Deze zwendel pop-up kan ook handmatig verwijdert worden, door de hieronder getoonde stappen te gebruiken.Automatische tools Helpforhelp.xyz Pop-up verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Helpforhelp.xyz Pop-up files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Hoe Helpforhelp.xyz Pop-up te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Helpforhelp.xyz Pop-up installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Helpforhelp.xyz Pop-up van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Helpforhelp.xyz Pop-up en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Helpforhelp.xyz Pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Helpforhelp.xyz Pop-up verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Helpforhelp.xyz Pop-up. Klik op het icoon met de prullenbak naast Helpforhelp.xyz Pop-up of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Helpforhelp.xyz Pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Helpforhelp.xyz Pop-up verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Helpforhelp.xyz Pop-up of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Helpforhelp.xyz Pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Helpforhelp.xyz Pop-up verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Helpforhelp.xyz Pop-up van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Helpforhelp.xyz Pop-up verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Helpforhelp.xyz Pop-up. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Helpforhelp.xyz Pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
november 10, 2016 07:23, november 10, 2016 07:23
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *