Hotstartsearch.com - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Hotstartsearch.com is een browser hijacker die uw browserinstellingen verandert en voor vele ongemakken op uw computer zorgt. Dit programma infiltreert computers samen met gratis applicaties. Om die reden moet u altijd heel voorzichtig zijn wanneer u iets van het internet op uw computer installeert. U kunt programma’s als Hotstartsearch.com gemakkelijk vermijden wanneer u iedere stap van de installatie nauwkeurig volgt. Een hiervan biedt het installeren van extra programma’s aan. Hier moet u de selectie bij alle onbekende applicaties uitvinken, omdat deze anders automatisch gedownload zullen worden.

Als Hotstartsearch al op uw computer staat, zijn dit de voornaamste tekenen van de aanwezigheid. Ten eerste worden uw startpagina en standaard zoekmachine vervangen door een website van dit programma. Daarna zult u vrij regelmatig doorverwezen worden naar onbekende websites. Uw zoekresultaten worden ook aangepast. Hotstartsearch.com laat vele advertenties en commerciële websites zien in de hoop dat het webverkeer hiernaartoe toe zal nemen. Nog een ding, wat u misschien niet zo snel op zal vallen, is dat dit programma uw browsegeschiedenis opslaat en deze gegevens doorstuurt naar een server op afstand. Later kan deze informatie doorverkocht worden aan derden, die dit gebruiken om u gerichte advertenties te laten zien.

Hotstartsearch.com is niet schadelijk, maar het is wel degelijk irritant. Het zal het werken op uw computer behoorlijk lastig maken en kan zelfs leiden tot een infectie met serieuze malware wanneer u doorverwezen wordt naar een gevaarlijke website of op een geïnfecteerde link klikt. Verwijder Hotstartsearch.com direct van uw computer wanneer u het opmerkt.. Ga naar Start -> Configuratiescherm, klik op “Installatie van een programma ongedaan maken” in het gebied Programma’s. Zoek in de lijst met programma’s naar onderdelen die te maken hebben met Hotstartsearch.com en maak de installatie hiervan ongedaan. Afhankelijk van de browser die u gebruikt, kunt u de instructies hieronder volgen:

Voor IE:

 • Open IE en ga naar ‘Extra‘ → ”Invoegtoepassingen Beheren’.
 • Kies ‘Werkbalken en uitbreidingen’ maak de installatie ongedaan van alles in de lijst wat te maken heeft met Hotstartsearch.com.
 • Kies ‘Zoekmachines’ → kies de zoekmachine die u hiervoor gebruikte en maak hier uw standaard zoekmachine van. Daarnaast kunt u ‘Web Search’ selecteren en op ‘Suggesties uitschakelen’ klikken om deze uit te schakelen.
 • Ga naar ‘Extra’ → ‘Internetopties’ en selecteer het tabblad ‘Algemeen’. Klik op ‘Standaardinstellingen gebruiken’ of voer de URL in van uw eigen website, google.com of een andere in. Tenslotte, klik op ‘OK’ om de wijzigingen op te slaan.

Voor Mozilla Firefox:

 1. Open Mozilla Firefox, ga naar ‘Extra’ → ‘Add-ons’.
 2. Kies ‘Extensies’ → Hotstartsearch.com en klik op ‘Verwijderen’.
 3. Ga naar ‘Firefox’ → ‘Voorkeuren’. Herstel tenslotte de startpagina of verander deze naar google.com.

Voor Google Chrome:

 1. Klik op ‘Voorkeuren’ en selecteer ‘Instellingen’.
 2. Kies ‘Algemeen’ uit de opties en verander de startpagina van Google Chrome naar google.com of een andere browser en klik dan op de knop ‘Zoekmachines beheren…’.
 3. Kies onder Zoeken ‘Google’ uit de keuzelijst, om dit uw standaardzoekmachine te maken.

Wij raden u ook aan uw computer te scannen met een gerenommeerd anti-spywareprogramma, zoals bijv. Spyhunter. Vergeet niet om deze te upgraden naar de nieuwste versie om er echt zeker van te zijn dat alle bedreigingen verdwijnen.

  Top De snelkoppeling van de kaper verwijderen (alle browsers) (optioneel):

Als uw browser de pagina Hotstartsearch.com opent tijdens het opstarten, probeer dit:

 • Klik met rechts op het pictogram van uw browser. Kies Eigenschappen;
  Shortcut properties
 • Open het tabblad Snelkoppeling;
  Remove url
 • Verwijder het onderdeel Hotstartsearch.com uit het doelveld.

Automatische tools Hotstartsearch.com verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Hotstartsearch.com files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Hotstartsearch.com schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
juni 23, 2014 06:46, juli 26, 2017 18:25
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *