Hotweb360.com Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Wind je jezelf op over het Hotweb360.com zoek platform? Browser hijackers durven het aan om wijzigingen aan te brengen aan je browser instellingen. Rogue zoek platformen zullen overdreven plakkerig zijn en weigeren om je browsers los te laten. Als je de voorkeuren niet ingesteld had op bekende domeinen, kan je misschien niet dezelfde ongemakken ervaren als andere gebruikers. Het Hotweb360.com adres zou echter wat vragen moeten oproepen: waar kwam het vandaan? Waarom zou het HotWeb noemen? Maar je twijfels mogen hier niet stoppen. Werd er met je surfen geprutst zodat je er niet meer van kan genieten? Het Hotweb360.com virus kan hiervoor verantwoordelijk zijn. Browsers die aangetast zijn door hijackers zullen een boost aan advertenties kennen die getoond worden op je scherm. Zulke inhoud wordt ondersteund door het Hotweb360.com virus en heeft als doel om profijt te halen uit de betaal-per-klik programma’s. Helaas kunnen verschillende types van reclame deel uitmaken van een groter geheel: het verdelen van potentieel ongewenste toepassingen of malware dreigingen.

Het Hotweb360.com virus stelt je beveiliging bloot aan risico’s

Heb je nog maar weinig of helemaal niets gehoord over browser hijackers of malware virussen? Wel, wij zijn hier om wat wijsheid en feiten te verstrekken over deze infecties omdat het jezelf bekent maken met deze concepten een must is in de 21ste eeuw. Nu dat de cyberwereld en de echte wereld naast elkaar leven, soms zelfs botsen, is het belangrijk om je veiligheid te beschermen. In dit geval, imiteert het Hotweb360.com virus een betrouwbare zoekmachine hoewel het op zichzelf volkomen waardeloos is. De voornaamste onnuttige eigenschap aan het Hotweb360.com zoek platform is dat het niet zonder Google kan om resultaten te produceren, omdat het zelf niet beschikt over een eigen zoekmechanisme om de resultaten te genereren. Als je niet constant resultaten te zien wilt krijgen die gemanipuleerd werden door de partners van het Hotweb360.com virus, moet je deze hijacker onmiddellijk verwijderen nadat je hem ontdekte.

Het Hotweb360.com virus mist wat zeer belangrijke onderdelen: de Privacy Beleid en EULA documenten. Toepassingen die deze niet voorzien worden niet beschouwd als services omdat gebruikers niet op voorhand geïnformeerd worden over de manier waarop hun persoonlijke info behandelt zal worden tijdens het gebruik van het Hotweb360.com virus. Daar veel browser hijackers elke mogelijkheid op winst uitmelken, kan je online activiteit samen met andere persoonlijke details beschikbaar gesteld worden aan derden. Als deze voorwaarden niet gunstig lijken, moet je vechten tegen het Hotweb360.com virus. Mogelijkheden voor het verwijderen worden vermeld in de volgende secties, na de paragraaf over de verdeling van deze browser hijacker. Naast dit alles moet je ook weten dat het Hotweb360.com virus toegang kan krijgen tot je downloads en je systeem kan kleuren met giftige virussen.

Roekeloos surfen kan de bron van het Hotweb360.com virus zijn

Het Hotweb360.com virus verschijnt niet zomaar: je moet het op de één of andere manier uitnodigen. Of je dit nu deed door het bezoeken van domeinen die geïnjecteerd waren met kwaadaardige scripts of door het downloaden van programma’s die ervoor kiezen om het Hotweb360.com virus in te stellen als je voorkeur, het ding is, dat je zelf ietwat verantwoordelijk kan zijn voor de browser hijacker. Als je de aanbevelingen voor een veilige surfen in de wind sloeg, tref enkel jij schuld. Wees in de toekomst aandachtiger en vertrouw nooit zomaar alles wat je online vindt. Veel van zulke inhoud kan misleidend zijn en de intentie hebben om je te infecteren met malware. Verweeg ook om het postvak in van je mail op te ruimen, aangezien ze vol met spam kunnen raken, welke ransomware en andere Trojanen verspreiden.

Reimage of Spyhunter zullen een oog voor detail hebben en de kleinste sporen van malware op je systeem ontdekken. We raden je deze optie aan omdat je dan beveiligd zal zijn tegen geavanceerde infecties. Je kan ook zelf proberen om de malware te verwijderen, door de stappen die we hieronder voorzien hebben te volgen. In de commentaar sectie kun je steeds terecht met je vragen.Automatische tools Hotweb360.com virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Hotweb360.com Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het Hotweb360.com virus

Hoe Hotweb360.com virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Hotweb360.com virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Hotweb360.com virus en gerelateerde parasieten als Start-search.com virus , Websearch.simplesearches.info virus , Oursearching.com virus , Qone8 virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Hotweb360.com virus van uw browsers

  Top Hoe Hotweb360.com virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Hotweb360.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Hotweb360.com virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Hotweb360.com virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Hotweb360.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Hotweb360.com virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Hotweb360.com virus van de lijst.

Hoe Hotweb360.com virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Hotweb360.com virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Hotweb360.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Hotweb360.com virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Hotweb360.com virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Hotweb360.com virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Hotweb360.com virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Hotweb360.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Hotweb360.com virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
maart 21, 2017 07:44, maart 21, 2017 07:44
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *