Immediate-support Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Veel computer gebruikers hebben melding gemaakt van een andere waarschuwing die getoond wordt als ze surfen op het net. De pop-up kan verschijnen op Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Het neemt het volledige venster van je browser en gebruikt het www.immediate-suppot.com domein. Hier is de inhoud van de advertentie, deze ziet er zo uit:

Waarschuwing! U heeft overdreven pop-ups. Windows kan zelfs geïnfecteerd zijn Bel 1-855-412-1786 voor onmiddellijke ondersteuning!

Je moet weten dat deze pop-up het resultaat is van adware activiteit. Het heeft niets te maken met een geïnfecteerde Windows en je kan deze melding zelfs ontvangen als je systeem volledig in orde is. Eén ding is zeker, als je deze waarschuwing kreeg, zit er een adware op je pc. Het bellen van het getoonde nummer zal het probleem niet oplossen. Als je om hulp vraagt, zal je waarschijnlijk overtuigd worden om een nutteloze toepassing te kopen die niets doet.

Zoals we reeds gezegd hebben wordt het Immediate-support virus veroorzaakt door een adware die willekeurige computers kan infiltreren als je gratis toepassingen download van op het net of als je op een geïnfecteerde link klikt. De enige manier om dit te vermijden is om meer aandacht te schenken aan de installatie stappen van alle nieuwe downloads. Vaak klikken gebruikers gewoon op Volgende tot de installatie voltooid is. Dit is een grote fout omdat je op deze manier veel optionele downloads kan missen en akkoord kan gaan met de installatie ervan.

Het is ten zeerste aangeraden om het Immediate-support virus te verwijderen als je surfen verstoord werd door deze vervelende melding. Denk eraan dat het enige doel van deze melding het promoten van nutteloze hulpmiddelen is, wat je niet zal helpen om ook maar één computer probleem op te lossen. Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-spyware programma, zoals Spyhunter of malwarebytes. Vergeet ook niet om alle ongewenste extensies uit de aangetaste browsers te verwijderen.

Automatische tools Immediate-support virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Immediate-support Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
november 21, 2015 09:54, november 21, 2015 09:54
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *