Instant Support - Hoe Te Verwijderen?

 

Instant Support is weer maar eens een toepassing die je niet op je systeem wilt zien. Hoewel het er op het eerste zicht nuttig uitziet, is dit gewoon een vertekend beeld. Recente onderzoeken hebben onthuld dat het een adware is.

Als je recent ontdekt hebt dat je computer geïnfecteerd is met Instant Support maar je weet niet hoe je ervan verlost kan worden, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we je voorzien van gedetailleerde instructies voor het verwijderen van Instant Support hetzij manueel of automatisch, het is volledig aan jou welke methode je kiest.

Als je nog geen ervaring hebt met het verwijderen van virussen zoals Instant Support raden we je aan om dit automatisch te doen, het is veel makkelijker en neemt minder tijd in beslag. Download gewoon een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, installeer deze op je computer en voer dan een volledige scan uit van alle, op je harde schijf, bewaarde bestanden. Eén van deze toepassingen zal zeker het virus detecteren en verwijderen binnen het verloop van enkele minuten. Het zal tevens je computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, het loont dus de moeite om het te laten staan.

Als je geen bijkomende anti-malware software wilt downloaden, bestaat er ook een manier om Instant Support manueel te verwijderen. Dit proces is ingewikkeld, daarom hebben we een stap-voor-stap manuele Instant Support verwijdering handleiding gemaakt om je hierbij te helpen– scroll gewoon tot onderaan dit artikel en bekijk hem eens. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en dan zal je instaat zijn om zelf, manueel deze infectie te verwijderen.

Als je meer te weten wilt komen over de specifieke eigenschappen van Instant Support lees dan dit artikel verder. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan in de onderstaande commentaar sectie.

Over de Instant Support adware

Dit hulpmiddel wordt beschreven als een nuttige toepassing die je zal voorzien van de nodige ondersteuning tijdens het surfen op het internet. Het heeft echter grote nadelen waarvan je op de hoogte moet zijn. Het eerste is reclame. Als Instant Support op je computer geïnstalleerd is, zal je te maken krijgen met vervelende advertenties op je web browsers. Deze advertenties kunnen in allerlei vormen getoond worden, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Meestal bedekken ze bijna je volledige scherm, waardoor het moeilijk wordt om zonder onderbrekingen te surfen op het internet.

Meer nog, Instant Support kan andere toepassingen op je systeem installeren zonder dat je er weet van hebt. Men zal je aanbieden om iets te herstellen of om wat updates te downloaden en als je hiermee akkoord gaat, zal er bijkomende malware gedownload en geïnstalleerd worden op je systeem. Dit betekent dat Instant Support je computer zeer ernstig kan infecteren.

En alsof dat nog niet genoeg was kan – Instant Support je ook willekeurig omleiden naar kwaadaardige websites. Je kan terechtkomen op een website die eigendom is van hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of kan je, indien je probeert om er iets te kopen, gescammed worden en je zuur verdiende centjes verliezen.

De distributiemethoden van de Instant Support adware

Waarschijnlijk heb je Instant Support geïnstalleerd tijdens de installatie van andere freeware omdat het op deze manier verspreid wordt. Als je gratis software installeert van op het internet moet je zeer aandachtig zijn omdat allerlei extra software geïnstalleerd kan worden op je systeem. Bovendien moet je de pc ten alle tijden beschermen met een betrouwbare anti-malware toepassing om infecties zoals Instant Support te voorkomen.Automatische tools Instant Support verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Instant Support files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Instant Support Advertenties

Hoe Instant Support te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Instant Support installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Instant Support en gerelateerde parasieten als Instant Savings App , Systweak Support Dock , Driver Support , Online Advertising Support .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Instant Support van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Instant Support en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Instant Support, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Instant Support verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Instant Support. Klik op het icoon met de prullenbak naast Instant Support of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Instant Support, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Instant Support verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Instant Support of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Instant Support, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Instant Support verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Instant Support van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Instant Support verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Instant Support. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Instant Support, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
november 13, 2015 09:59, november 13, 2015 09:59
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *