Linkup Ransomware - Hoe Te Verwijderen?

 

Linkup Ransomware is een schadelijk programma dat probeert uw creditcardgegevens en andere persoonlijke informatie te stelen om geld te stelen. Het virus treft voor Europese computers. Eenmaal binnen toont het onechte waarschuwingen dat uw computer vergrendeld is door het Europese Hof. Het bericht beweert dat toegang tot het internet aan u ontzegd is omdat u zich bezig heeft gehouden met illegale activiteiten.

Als u opnieuw toegang wilt krijgen tot het internet, moet u een formulier invullen door uw persoonlijke gegevens op te geven. Daarna wordt u verzocht de gegevens van uw creditcard zoals nummer, verloopdatum en CVV nummer op te sturen. Volgens deze waarschuwing worden deze gegevens gebruikt om u te identificeren. Dit soort informatie moet u echter nooit op het internet opgeven als u niet zeker weet waar over het gaat. De makers van Linkup Ransomware proberen u op te lichten en als ze de gegevens van u hebben ontvangen is dit erg eenvoudig.

Het volgende probleem met Linkup Ransomware is dat uw computer verbonden wordt met een botnet. Dit programma gebruikt de capaciteit van uw computer zodat deze veel langzamer zal gaan draaien. Daarnaast kan het ook Protominer installeren – een bitcoin programma die uw computer gebruikt om geld te verdienen. U moet de waarschuwingen dus negeren omdat het alleen probeert computergebruikers op te lichten. U moet Linkup Ransomware van uw systeem verwijderen zodra u de waarschuwingen aantreft. 

Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals spyhunter of Hitman. U kunt een USB-stick gebruiken om een anti-spywareprogramma te gebruiken op een besmette PC. Zorg ervoor dat het programma de meest recente versie is zodat ook de nieuwste versies van dit soort programma’s opgespoord en verwijderd kunnen worden.

Automatische tools Linkup Ransomware verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Linkup Ransomware files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
februari 17, 2014 09:34, februari 17, 2014 09:35
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *