Lucky Leap - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Lucky Leap is een adwaretoepassing dat pop-upberichten toont met verschillende coupons en kortingscodes terwijl u op het internet surft. Meestal verschijnen deze berichten op winkelwebsite zoals Amazon, eBay, Feelunique, enzovoorts. In eerste instantie lijken deze pop-ups handig wanneer u iets wilt kopen. Lucky Leap is echter een irritant programma dat u vaak stoort tijdens uw dagelijkse internetactiviteiten en bovendien stuurt het u naar websites waar schadelijke besmettingen aanwezig kunnen zijn die uw computer kunnen beschadigen.

Het doel van deze adware is geld verdienen door bezoekersaantallen voor bepaalde websites op te stuwen en bepaalde producten en diensten te promoten. De methodes die ze gebruiken zijn echter oneerlijk. Nadat Lucky Leap op uw computer terecht is gekomen, zult u te maken krijgen met vele omleidingen naar websites die u niet kent; dat is niet alleen vervelend maar verhoogt het risico op virussen. De continue stroom van advertenties is bovendien om gek van te worden.

Lucky Leap kan toegevoegd worden aan de browsers Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Het gebeurt tijdens het installeren van andere programma’s zoals muziekspelers, downloadbeheerders en andere programma’s. Het enige dat u hoeft te doen om de installatie van adware te voorkomen is de installatiestappen zorgvuldig lezen in plaats van de stappen over te slaan. Haal alle vinkjes weg voor de onbekende programma’s die het installatieproces anders standaard toevoegt.

Om Lucky Leap van uw computer te verwijderen gaat u naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen en verwijder het daar uit de lijst. U moet ook de browsertoevoegingen van Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome controleren en Lucky Leap daaruit verwijderen. Wanneer u Lucky Leap niet in de lijst tegenkomt, gebruik dan een anti-malwareprogramma zoals Spyhunter en scan uw computer. Wanneer u veel problemen heeft gehad met omleidingen dan moet u misschien uw startpagina en standaardzoekmachine herstellen:

Voor Internet Explorer:

 1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;
 2. Doe het volgende: voor IE8-9 kies Zoekmachines Beheren, voor IE7 klikt u op Zoekstandaard Wijzigen;
 3. 3.     Verwijder Lucky Leap uit de lijst.

Voor Firefox:

 1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen;
 2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 5. 5.     Zoek op ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet steeds start wanneer u een nieuw tabblad opent.

Voor Google Chrome:

 1. Klik op het pictogram met de drie horizontale lijnen rechtsboven in uw browser;
 2. Kies Instellingen;
 3. Kies Instellingen → Zoekmachines Beheren;
 4. Verwijder de overbodige zoekmachines uit de lijst;
 5. Ga terug naar Instellingen. Selecteer Bij Opstarten “De pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

Let op: het is erg belangrijk dat u uw computer scant met een betrouwbaar anti-malwareprogramma nadat u Lucky Leap heeft verwijderd omdat uw systeem besmet geraakt kan zijn met virussen toen het geïnstalleerd was.

Automatische tools Lucky Leap verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Lucky Leap files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
oktober 16, 2013 12:53, oktober 16, 2013 12:53
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *