Luckypage123.com - Hoe Te Verwijderen?

 

Luckypage123.com staat geregistreerd als een browser hijacker, als je dus gemerkt hebt dat deze site verschijnt op een browser telkens je hem opent, is dit een duidelijk teken dat je computer geïnfecteerd werd en moet je dit oplossen. Hoewel dit virus niet echt gevaarlijk is, is het toch aangeraden het te verwijderen omdat het kan leiden tot andere, meer ernstige cyberveiligheid problemen.

Nu, er zijn twee veel gebruikte manieren om infecties zoals deze te verwijderen en de keuze welke te gebruiken ligt bij jou. Als je geen ervaring hebt met het verwijderen van computervirussen, is de beste manier om Luckypage123.com te verwijderen, het automatisch te doen. Alles wat je nodig hebt is wat hulp van een anti-malware software, als je er nog geen hebt, schaf je er dan eentje aan. Wij bevelen aan om ofwel Reimage of Malwarebytes te downloaden voor deze taak. Scan je computer met één van deze toepassingen en het zou de malware automatisch moeten detecteren en verwijderen. Als je computer geïnfecteerd werd met andere, gelijkaardige virussen zal het ook deze detecteren en verwijderen.

Als je het liever handmatig verwijdert – scroll dan tot onderaan dit artikel en bekijk onze stap voor stap handmatige verwijderingshandleiding voor Luckypage123.com. We hebben deze gemaakt om je te helpen bij dit ingewikkelde virus verwijderingsproces. Als je erin slaagt om alle stappen correct uit te voeren, zou het virus voor goed van je systeem verdwenen moeten zijn.

Als je problemen ondervond tijdens de verwijdering, aarzel dan niet en vraag ons om hulp in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om je van de nodige assistentie te voorzien. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Luckypage123.com moet je dit artikel verder lezen.


Luckypage123.com_browser_hijacker_remove

Over de Luckypage123.com browser hijacker

Het werkt als een browser add-on die compatibel is met de meeste populaire browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

Zodra het op je computer zit, zal Luckypage123.com sommige van de browser instellingen wijzigen. Bijvoorbeeld, zowel je startpagina als je standaard zoekmachine zullen ingesteld worden op www.luckypage132.com. Hoewel deze site eruitziet als een legitieme zoekmachine, raden we ja aan hem niet te gebruiken. Ten eerste, het zal verschillende gesponsorde resultaten tonen die niet relevant zijn aan je zoekopdrachten, dus verdoe je gewoon je tijd. Daarnaast kunnen deze gesponsorde links je ook leiden naar sites die eigendom zijn van allerlei cybercriminelen, zoals hackers of scammers. Als je dus op zo’n gesponsorde link klikt kan dit resulteren in een verdere infectie van je computer met andere malware of als je probeert om er iets te kopen kan je gescammed worden en je geld verliezen.

Luckypage123.com kan ook werken als een adware, wees dus nier verrast als je allerlei advertenties te zien krijgt die willekeurig opduiken. Deze advertenties, getoond door Luckypage123.com kunnen in allerlei vormen komen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs venster geopend worden met daarop advertenties. Opnieuw, klik hier niet op.

Luckypage123.com is net zoals een adverteer netwerk maar dan voor cybercriminelen. Aangezien ze verbannen werden van op alle legitieme adverteer netwerken zoals Google of Facebook ads, gebruiken ze adware zoals dit om hun sites te promoten en er verkeer naar toe te leiden. Dit gezegd zijnde, als je Luckypage123.com op je computer laat staan, kunnen allerlei hackers en scammers je rechtstreeks op je browser bereiken en dit op een dagelijkse basis.

Distributiemethodes van de Luckypage123.com browser hijacker

Luckypage123.com komt op dezelfde manier als de meeste andere adware van dit type – in een bundel met allerlei freeware die je kan downloaden vanop het internet. Bijvoorbeeld, als je de een of andere gratis mediaspeler of download manager download en installeert vanop een onbetrouwbare site, bestaat de kans dat ook Luckypage123.com zal worden gedownload en geïnstalleerd. Om te vermijden dat dit gebeurt, moet je steeds zeer aandachtig zijn tijdens het installatieproces van freeware en je pc steeds beveiligen met een betrouwbare anti-malware software.Automatische tools Luckypage123.com verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Luckypage123.com files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het Luckypage123.com virus

Hoe Luckypage123.com virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Luckypage123.com installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Luckypage123.com virus en gerelateerde parasieten als Hoe Malwarebytes Downloaden en Installeren , Qone8 virus , Websearch.searchiseasy.info virus , Start-search.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Luckypage123.com van uw browsers

  Top Hoe Luckypage123.com te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Luckypage123.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Luckypage123.com te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Luckypage123.com of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Luckypage123.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Luckypage123.com virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Luckypage123.com van de lijst.

Hoe Luckypage123.com te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Luckypage123.com en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Luckypage123.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Luckypage123.com verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Luckypage123.com van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Luckypage123.com te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Luckypage123.com virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Luckypage123.com, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Luckypage123.com

 
Processen:
     
 

Over de auteur

 
oktober 6, 2017 14:44, oktober 6, 2017 14:44
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *