Mansjournaln.info - Hoe Te Verwijderen?

 

Stoort Mansjournaln.info je telkens je een browser opent? Wel, dat betekent dat je computer geïnfecteerd is met deze kwaadaardige toepassing. Het staat geregistreerd als een browser hijacker, dus van zodra het op je systeem zit zal het wat van de instellingen van je browser wijzigen. Hoewel het niet, het gevaarlijkste virus is, kan het toch voor schade zorgen en daarom raden we je aan het zo snel mogelijk te verwijderen.

Er zijn twee effectieve methodes om virussen zoals dit te verwijderen – het kan handmatig of automatisch gedaan worden, de keuze is aan jou.

Als je het nog nooit gedaan hebt, raden we je aan deze infectie automatisch te verwijderen – het is makkelijker en sneller. Alles wat je moet doen is een betrouwbare anti-malware toepassing downloaden, zoals SpyHunter of Malwarebytes, deze installeren en een volledige systeemscan uitvoeren. Beide toepassingen zouden in staat moeten staan om deze infectie onmiddellijk te detecteren en verwijderen. Het zal ook in de toekomst je computer beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus loont het de moeite om het te laten staan.

Als je echter geen bijkomende anti-malware software wil downloaden, kan je Mansjournaln.info ook handmatig verwijderen. Helaas, kan dit ingewikkeld zijn dus hebben we een stap-voor-stap handmatige verwijderingshandleiding voor Mansjournaln.info opgesteld – scroll helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk hem even. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om Mansjournaln.info handmatig te verwijderen.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden. Om meer te weten te komen over Mansjournaln.info moet je dit artikel verder lezen.

Over de Mansjournaln.info browser hijacker

Het werkt als een browser extension die compatibel is met de meeste populaire browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers kunnen worden geïnfecteerd.

Hoewel het eruit kan zien als een legitieme zoekmachine die je toelaat sneller en efficiënter te zoeken, is dit niet waar en raden we je aan het niet te gebruiken. Als je iets probeert te zoeken met deze site, zullen er veel gesponsorde sites verschijnen. Deze resultaten zijn meestal niet gerelateerd aan je zoekopdrachten, dus verdoe je gewoon je tijd op deze manier. Bovendien kunnen er zich kwaadaardige sites verbergen achter deze links, klik er dus niet op.

Als je klikt op een link die gesponsord wordt door Mansjournaln.info zal je onmiddellijk worden omgeleid naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cybercriminelen zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je gescammed worden en je geld verliezen.

Mansjournaln.info kan omschreven worden als een adverteer netwerk voor cybercriminelen. Aangezien ze verbannen zijn van alle legitieme adverteer netwerken, gebruiken ze een browser hijacker zoals dit om hun site te promoten en er verkeer naar toe te leiden. Dit gezegd zijnde, als je Mansjournaln.info op je computer laat staan, hebben allerlei hackers en scammers rechtstreeks toegang tot je op je browser en dit op een dagelijkse basis, wat zeer gevaarlijk is.

De distributiemethodes van de Mansjournaln.info browser hijacker

Mansjournaln.info reist op dezelfde manier als de meeste andere adware van dit type – gebundeld met allerlei freeware die je kan downloaden van op het internet. D.w.z. als je een pdf-generator of mediaspeler download en installeert van op een onbetrouwbare site, bestaat de kans dat ook Mansjournaln.info zal worden gedownload en geïnstalleerd zonder dat je er weet van hebt. Daarom moet je steeds aandachtig zijn tijdens het installatieproces van freeware en je pc steeds beschermen met een betrouwbare anti-malware software.Automatische tools Mansjournaln.info verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Mansjournaln.info en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het Mansjournaln.info virus

Hoe Mansjournaln.info te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Mansjournaln.info installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Mansjournaln.info van uw browsers

  Top Hoe Mansjournaln.info te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Mansjournaln.info, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Mansjournaln.info te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Mansjournaln.info of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Mansjournaln.info, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Mansjournaln.info virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Mansjournaln.info van de lijst.

Hoe Mansjournaln.info te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Mansjournaln.info en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Mansjournaln.info, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Mansjournaln.info verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Mansjournaln.info van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Mansjournaln.info te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Mansjournaln.info en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Mansjournaln.info, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Mansjournaln.info

 
Processen:
       
 
 
maart 8, 2017 07:46, maart 8, 2017 07:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *