Media-fire.org Pop-up - Hoe Te Verwijderen?

 

We hebben reeds vermeld dat VideoStripe een potentieel ongewenste toepassing is, meer bepaald een adware. Sommige gebruikers kunnen echter beïnvloed worden door dit programma, of het constant aangeboden krijgen. De Media-fire.org pop-up is bezwaarlijk en volledig nutteloos. Alles wat het doet is je omleiden naar de startpagina van de VideoStripe toepassing en proberen je te overtuigen om het te downloaden. We dringen erop aan dat je dit niet doet en deze Media-fire.org pop-up te beschouwen als een veiligheidsprobleem dat je moet oplossen.

Over de Media-fire.org pop-up

Als je gemerkt hebt dat de Media-fire.org pop-up je online surfen verstoord, raden we je aan on je niet aan te passen aan deze eigenschap. Reclame wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een advertentie-gebaseerde toepassing, die probeert om bijkomende parasieten te verdelen. Hoe meer zielen hoe meer plezier, niet? Dit gaat echter niet op voor malware. In dit geval zullen er meerdere virussen je apparaat beïnvloeden en zullen de ongemakken des te groter zijn. Hoe ongelukkig deze infectie met de Media-fire.org pop-up ook is, het kan zijn dat je er gedeeltelijk zelf verantwoordelijk voor bent. Slechte surfgewoontes resulteren vaak in virussen: dit wordt in verdere secties van het artikel besproken. Laten we ons nu focussen op de schade die je prestaties kan ondermijnen.


media-fire-org-2-viruses

Als eerst, aangezien de Media-fire.org pop-up een teken van een adware infectie is, is het duidelijk dat er een stortvloed aan advertenties zal volgen. Hoewel deze gevaarlijk kunnen en zijn en je naar kwaadaardige domeinen kunnen leiden, zien ze er op het eerste zicht onschadelijk uit. Ze bootsen immers echte en betrouwbare advertenties na. Je mag niet in die val lopen en moet zulke inhoud mijden. Veel misleidende advertenties kunnen je surfen onderbreken. Sommige zullen je melden dat je systeem gevaar loopt op virussen. Anderen kunnen je welwillend updates voor software aanbieden. In dit geval focust de Media-fire.org pop-up erop mensen te wijzen op het bestaan van het VideoStripe programma. Als je waarde hecht aan je systeem en niet gestoord wilt worden door parasieten, vertrouw dit misleidende voorstel dan niet.

De distributiemethodes van de Media-fire.org pop-up

Je hebt te maken met de Media-fire.org pop-up vanwege een infectie met advertentie-ondersteunde software. Vandaag de dag, weet men dat programma’s in pakketten komen. Jammer genoeg is dat geen goed nieuws. Gratis toepassingen die bijkomende inhoud bevatten worden beschouwd als gevaarlijk omdat de onderliggende toepassingen ongewenst kunnen zijn. Als je graag gratis programma’s download, zal je snel merken dat je pc zich vreemd gedraagt. Dit komt omdat je systeem de gastheer voor een aantal parasieten zal worden. Natuurlijk, als er een probleem is, is er ook een oplossing. Kies tijdens het installatieproces van gratis programma’s steeds voor de geavanceerde/aangepaste modus. Deze zullen je helpen te voorkomen dat er extraatjes op je systeem terechtkomen.

Als je echt begaan bent met de veiligheid van je apparaat, zal je de nood aan een krachtige anti-malware tool erkennen. Reimage, Spyhunter of Malwarebytes zullen je beschermen en zullen niet toestaan dat de Media-fire.org pop-up nog langer stoort. Dit is de aanbevolen optie. Als je deze adware handmatig wilt verwijderen, kan je dit doen aan de hand van onderstaande instructies.Automatische tools Media-fire.org pop-up verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Media-fire.org Pop-up files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Hoe Media-fire.org pop-up te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Media-fire.org pop-up installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Media-fire.org pop-up en gerelateerde parasieten als Media Viewer popup , Ads by Media Watch , Ads by Kazu Media , Media Enhance adware .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Media-fire.org pop-up van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Media-fire.org pop-up en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Media-fire.org pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Media-fire.org pop-up verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Media-fire.org pop-up. Klik op het icoon met de prullenbak naast Media-fire.org pop-up of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Media-fire.org pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Media-fire.org pop-up verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Media-fire.org pop-up of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Media-fire.org pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Media-fire.org pop-up verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Media-fire.org pop-up van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Media-fire.org pop-up verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Media-fire.org pop-up. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Media-fire.org pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

     
 

Over de auteur

 
juli 19, 2017 08:01, juli 19, 2017 08:02
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *