MoshGame - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

MoshGame is weer maar eens een andere kwaadaardige toepassing die je niet op je pc mag laten staan. Het staat geregistreerd als een adware, dus zodra het op je pc zit zal het je browsers overspoelen met allerlei advertenties in allerlei vormen.

Het is niet zo moeilijk om te zien of je computer geïnfecteerd werd met dit virus of niet omdat meestal de advertenties die getoond worden door MoshGame de slogan “Ads by MoshGame” of “Brought to you by MoshGame” hebben. Als je deze gezien hebt op je browsers, kan je er zeker van zijn dat je computer geïnfecteerd is en moet je dit oplossen.

Er zijn twee manieren die veel gebruikt worden om virussen zoals MoshGame te verwijderen – je kan het manueel of automatisch doen, de keuze is aan jou. Aangezien het veel makkelijker is om het automatisch te doen, raden we je aan om voor deze methode te kiezen.

Alles wat je moet doen is een betrouwbare anti-malware toepassing downloaden, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes en er je computer mee scannen. Eén van deze apps zou MoshGame onmiddellijk moeten detecteren en verwijderen. Het zal ook je pc in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus loont het de moeite om het te laten staan. Je kan natuurlijk ook een andere anti-malware software gebruiken.

Als je echter om de één of andere reden geen bijkomende anti-malware software wilt downloaden, kan je MoshGame ook zelf manueel verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn, dus hebben we een stap-voor-stap manuele verwijderingshandleiding voor MoshGame gemaakt om je te helpen. Scroll helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk hem even. Doe je best om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel MoshGame te verwijderen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van MoshGame moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de MoshGame adware

Het werkt net zoals een browser add-on die toegevoegd kan worden aan de meest voorkomende browsers, inclusief Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

Zoqls we voordien reeds vermelden, staat MoshGame geregistreerd als een adware, dus van zodra het op je pc zit zal het al je browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of venster geopend worden met daarop een advertentie.

Meestal verschijnen advertenties die getoond worden door MoshGame op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde artikelen te kopen tegen een zeer aanlokkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep en willen ze gewoon je aandacht trekken om je er zo op te laten. We raden je aan om dit niet te doen.

Als je op een advertentie klikt die getoond wordt door MoshGame zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je pc geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

De distributiemethodes van de MoshGame adware

MoshGame kan op je pc raken als je de één of andere freeware download en installeert. Bijvoorbeeld, als je een PDF generator of media speler download of installeert, bestaat de kans dat ook MoshGame aan je browsers zal worden toegevoegd. Daarom moet je steeds het installatieproces van freeware aandachtig volgen en je computer te allen tijde beschermen met een betrouwbare anti-malware software.



Automatische tools MoshGame verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected MoshGame files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van MoshGame Advertenties

Hoe MoshGame te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals MoshGame installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan MoshGame en gerelateerde parasieten als Gold Page , Royal Raid , QuizScope , ZoomyLib .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder MoshGame van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan MoshGame en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan MoshGame, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top MoshGame verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan MoshGame. Klik op het icoon met de prullenbak naast MoshGame of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan MoshGame, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top MoshGame verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan MoshGame of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met MoshGame, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe MoshGame verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou MoshGame van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top MoshGame verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij MoshGame. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met MoshGame, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding MoshGame

 
Processen:

       
 

Over de auteur

 
april 11, 2016 09:10, april 11, 2016 09:10
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *