Movie Mode - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Movie Mode is een adware programma of een PUP (Potentially Unwanted Program/ mogelijk ongewenst programma) omdat het computergebruikers stoort met advertenties in de webbrowsers van geïnfecteerde computers. Wanneer u per ongeluk op zo’n advertentie klikt, wordt u waarschijnlijk doorverwezen naar websites van derden, die mogelijk meer infecties bevatten. Movie Mode genereert webverkeer naar de websites van hun partners en verzamelt business leads. De eigenaars van deze applicatie verdienen op die manier hun geld.

Dit programma zou de internetbeleving van computergebruikers moeten verbeteren door verschillende online video’s te streamen, maar in werkelijkheid krijgt u irritante advertenties in plaats van streaming video. Het verzamelt ook persoonlijke gegevens, zoals zoekopdrachten of browsegeschiedenis, om de gerichtheid van de advertenties te verbeteren en op uw interesses toe te spitsen. Uw gegevens kunnen ook in de toekomst gebruikt worden voor marketing doeleinden.

Meestal komt Movie Mode uw computer binnen in combinatie met andere, gratis software. Maak u dus geen zorgen als u zich niet kunt herinneren dat u dit geïnstalleerd heeft. Het is geen virus, maar u moet de verwijdering hiervan niet uitstellen. Als u uzelf afvraagt hoe u zulke problemen en dergelijke adware programma’s in de toekomst kunt vermijden, raden wij u aan geen verdachte websites te bezoeken of hier software van te downloaden.  Als u dit advies niet in acht neemt en toch iets downloadt, let dan goed op tijdens de installatie. Sla geen stappen over en kies, zo mogelijk, voor een aangepaste of geavanceerde installatie om bewust te zien wat u krijgt. Als u pech gehad heeft en uw PC is al geïnfecteerd, raden wij u aan deze met een gerenommeerd anti-malware programma te scannen, zoals Spyhunter of malwarebytes omdat er, buiten Movie Mode om, nog meer bedreigingen op uw PC kunnen staan. Dit beveiligingshulpmiddel zal de installatie van schadelijke applicaties automatisch ongedaan maken. U kunt dit ook handmatig doen. Om dit te bereiken, kunt u onze handleiding voor verwijdering hieronder gebruiken.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van Movie Mode te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar Movie Mode en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

Movie Mode verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met Movie Mode en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

Movie Mode verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met Movie Mode en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

Movie Mode verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op Movie Mode. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.

Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

Automatische tools Movie Mode verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Movie Mode files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 15, 2014 06:46, juni 15, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *