Search2.myfileconverterxp.com Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Het Search2.myfileconverterxp.com virus is een browser hijacker die ontworpen werd door cyber criminelen om commerciële sites te promoten. Het programma beweerd te werken als elke andere zoekmachine, je zal echter nooit dezelfde resultaten krijgen als wanneer je een populaire zoekmachine gebruikt. Het Search2.myfileconverterxp.com virus bevat tonnen aan gesponsorde sites tussen je zoekresultaten en probeert gebruikers om te leiden naar nooit geziene sites die potentieel ongewenste toepassingen of zelfs malware dreigingen kunnen bevatten.

Om het Search2.myfileconverterxp.com virus te verwijderen, moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een betrouwbaar anti-malware programma, zoals Spyhunter of StopZilla. Een manuele verwijdering kan uitgevoerd worden door gebruik te maken van de handleiding die voorzien werd onder dit artikel. Zorg ervoor dat je het Search2.myfileconverterxp.com virus uit al je browsers verwijdert en reset nadien hun instellingen.

Over het Search2.myfileconverterxp.com virus

Als je gemerkt hebt dat Search2.myfileconverterxp.com ingesteld werd als je startpagina en standard zoekmachine, werden ook jouw browsers gegijzeld. Zodra deze wijzigingen aangebracht werden, zal je merken dat het zeer moeilijk is om je startpagina te wijzigen en je browser instellingen te resetten. Het kan bijna alle browsers aantasten, inclusief Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome and even Safari.

Hoewel Search2.myfileconverterxp.com eruitziet al seen normale zoekmachine, werkt het niet zo goed. De meeste sites die het toont in je zoekresultaten worden gesponsord en de ontwerpers van deze hijacker worden betaald om hen te adverteren. Hoewel dit je system niet schaadt, is het geen eerlijke manier om sites zoals deze te promoten. Bovendien kan het proberen om je kwaadaardige sites te laten bezoeken. Het Search2.myfileconverterxp.com virus zal ze niet enkel opsommen in je zoekresultaten, je zal ook wat willekeurige omleidingen opmerken terwijl je probeert om volledig verschillende pagina’s te bezoeken. Bovendien kunnen je resultaten vol met advertenties staan.

Het Search2.myfileconverterxp.com virus kan een groot risico vormen voor de veiligheid van je pc, omdat je ongewild besmette pagina’s kan bezoeken en zo je pc kan infecteren. Daarom is het aangeraden om het te verwijderen en een degelijke zoekmachine te gebruiken.

De distributiemethodes van het Search2.myfileconverterxp.com virus

Normaal infiltreert het Search2.myfileconverterxp.com virus je pc samen met gratis software die je kan downloaden van op het internet, inclusief media spelers, download managers, PDF makrs, etc. Als je freeware haalt van op het net, moet je voorzichtig zijn bij het installeren ervan. Veel gebruikers besteden niet veel aandacht aan de installatiestappen en worden dus opgescheept met bijkomende tools en brengen allerlei wijzigingen aan in hun system zonder dat ze dit willen of zelfs beseffen. Het is raadzaam om te kiezen voor de aangepaste of geavanceerde installatie, zodat je in staat zal zijn om alle bundels te zien die er mee meekomen. Ga niet akkoord met het installeren van onbekende optionele downloads. Ga ook nooit akkoord met het wijzigen van je startpagina of standaard zoekmachine in onbekende sites, zoals Search2.myfileconverterxp.com.

Verwijder het Search2.myfileconverterxp.com virus zo snel mogelijk, als het reeds je browsers overgenomen heeft.Automatische tools Search2.myfileconverterxp.com virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Myfileconverterxp Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van het Search2.myfileconverterxp.com virus

Hoe myfileconverterxp virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Search2.myfileconverterxp.com virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan myfileconverterxp virus en gerelateerde parasieten als Mysites123.com virus , Search.searchdirma.com virus , Search.getmaps.co virus , Searchincognito.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Search2.myfileconverterxp.com virus van uw browsers

  Top Hoe Search2.myfileconverterxp.com virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan myfileconverterxp virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Search2.myfileconverterxp.com virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Search2.myfileconverterxp.com virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met myfileconverterxp virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Search2.myfileconverterxp.com virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de myfileconverterxp virus van de lijst.

Hoe Search2.myfileconverterxp.com virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Search2.myfileconverterxp.com virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan myfileconverterxp virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Search2.myfileconverterxp.com virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Search2.myfileconverterxp.com virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Search2.myfileconverterxp.com virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder myfileconverterxp virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Search2.myfileconverterxp.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Search2.myfileconverterxp.com virus

 
Processen:

 

Search2.myfileconverterxp.com virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
april 27, 2016 07:35, april 27, 2016 07:35
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *