Name Offers - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Name Offers kan op het eerste zicht een handige applicatie lijken, maar het is eigenlijk een malware die u beter niet geïnstalleerd houdt op uw computer. Het wordt officieel gelijst als een adware, en eens geïnstalleerd zal het verscheidene advertenties weergeven in al uw webbrowsers.

Als u recentelijk hebt ontdekt dat uw computer is geïnfecteerd door dit virus, maar geen idee heeft hoe zich ervan te ontdoen, dan bent u op de juiste plek terechtgekomen. In dit artikel zullen we u voorzien van gedetailleerde instructies voor het elimineren van Name Offers op manuele en automatische wijze. U kan kiezen welke methode u gebruikt.

Aangezien het gemakkelijker is om een virus als Name Offers automatisch te elimineren, suggereren we deze methode. Download simpelweg een betrouwbaar anti-malware programma zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, installeer het op uw computer en voer er een volledige systeemscan mee uit. Het zal het virus in enkele seconden detecteren en elimineren. Als uw computer is geïnfecteerd door andere gelijkaardige infecties, zal het ook deze detecteren en elimineren.

Indien u de verwijdering liever handmatig uitvoert, vindt u een handleiding voor het stap-voor-stap elimineren van Name Offers onder dit artikel. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en u zal in staat zijn om de infectie zelf handmatig te verwijderen.

Als u problemen ondervindt tijdens deze verwijdering, kan u gerust onze hulp inroepen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om u te helpen. Om meer te weten te komen over specifieke kenmerken van Name Offers, kan u verder lezen in dit artikel.

Over de Name Offers adware

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest gebruikte webbrowsers, waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken.

Name Offers zal al deze webbrowsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties, banners en contextuele advertenties. Ze kunnen er zeer aantrekkelijk uitzien, maar we raden u niet aan om erop te klikken.

Als u toch op een advertentie weergegeven door Name Offers klikt, zal u meteen worden omgeleid naar andere websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen indien u iets probeert aan te kopen via die websites.

Name Offers werkt als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien zij worden geband van legitieme netwerken, gebruiken ze adware zoals deze om hun websites te promoten en webverkeer erheen te leiden. Dus als u Name Offers geïnstalleerd houdt op uw computer, zullen cybercriminelen in staat zijn om u dagelijks in uw webbrowser te bereiken. Dat is heel gevaarlijk.

Distributiemethoden van de Name Offers adware

U kan geïnfecteerd geraken door Name Offers simpelweg door het downloaden en installeren van gratis software van onbetrouwbare websites omdat het gebundeld reist met verscheidene gratis applicaties. Dus als u deze infectie wil vermijden, moet u steeds genoeg aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software.

Sla nooit stappen over en kies steeds voor de ‘custom’ of geavanceerde installatiemode indien mogelijk. Op deze manier zal u in staat zijn om alle mogelijke opties te zien en aanpassingen te maken. Haast u niet want vaak wordt belangrijke informatie weergegeven in een zeer klein lettertype. U wil dat niet missen. Indien u tijdens de installatie opmerkt dat additionele software wordt mee geïnstalleerd zonder dat u daarvan afweet, dan staat u best niet toe dat de installatie wordt voltooid. Het is mogelijks Name Offers of andere malware.Automatische tools Name Offers verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Name Offers files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Name Offers Advertenties

Hoe Name Offers te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Name Offers installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Name Offers en gerelateerde parasieten als Hoe Malwarebytes Downloaden en Installeren , Qone8 virus , Websearch.searchiseasy.info virus , Search.installmac.com .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Name Offers van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Name Offers en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Name Offers, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Name Offers verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Name Offers. Klik op het icoon met de prullenbak naast Name Offers of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Name Offers, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Name Offers verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Name Offers of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Name Offers, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Name Offers verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Name Offers van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Name Offers verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Name Offers. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Name Offers, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Name Offers

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
oktober 6, 2015 09:51, oktober 6, 2015 09:51
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *