Naoczugliigj - Hoe Te Verwijderen?

 

Naoczugliigj – achter deze vreemde naam bevind zich een adware infectie die je kan storen met allerlei advertenties. Hoewel het op zich niet zo gevaarlijk is kan het leiden tot meer ernstigere cyber beveiliging problemen, daarom raden we je aan het onmiddellijk te verwijderen.

Als je recent gemerkt hebt dat je pc geïnfecteerd werd met dit virus maar je weet niet hoe het te verwijderen, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we je voorzien van gedetailleerde instructies voor het verwijderen van Naoczugliigj automatisch of handmatig, de keuze is aan jou.

Aangezien het gemakkelijker en sneller is om het automatisch te doen, raden we je aan om voor deze optie te kiezen. Download gewoon een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals SpyHunter of Malwarebytes, installeer deze en voer dan een scan uit van alle, op je harde schijf bewaarde, bestanden uit. Het zou Naoczugliigj onmiddellijk moeten detecteren en verwijderen. Het zal ook in de toekomst je pc beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus loont het de moeite om het te laten staan. Als je dat wil kan je ook een andere anti-malware software gebruiken.

Als je dit liever handmatig doet – scroll dan helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap handmatige verwijderingshandleiding voor Naoczugliigj. We hebben deze opgesteld om je te helpen bij het ingewikkelde virus verwijderingsproces. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, handmatig Naoczugliigj te verwijderen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Naoczugliigj moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ins best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de Naoczugliigj adware

Zoals we hierboven reeds vermeld hebben staat Naoczugliigj geregistreerd als een adware, dus van zodra het op je pc zit zal het je browser overspoelen met allerlei advertenties in verschillende vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw venster of tabblad geopend worden met daarop een advertentie.

Hoewel Naoczugliigj echt aantrekkelijke advertenties toont raden we je niet aan om er op te klikken. Als je dit doet zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van verschillende cyber criminelen, zoals hackers en scammers. Op deze manier kan je pc geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je gescammed worden en je geld verliezen.

Naoczugliigj werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan bijna alle browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

De distributiemethodes van de Naoczugliigj adware

Naoczugliigj wordt op dezelfde manier verdeeld als andere adware van dit type – gebundeld met allerlei freeware. Als je, bijvoorbeeld, een PDF generator of media speler van op een onbetrouwbare site download en installeert, bestaat de kans dat ook Naoczugliigj gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder dat je hiervan op de hoogte gebracht wordt. Om dit te voorkomen moet je steeds de nodige aandacht schenken aan het installatieproces van freeware en je computer steeds beveiligen met een betrouwbare anti-malware software.Automatische tools Naoczugliigj verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Naoczugliigj files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van Naoczugliigj Advertenties

Hoe Naoczugliigj te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Naoczugliigj installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Naoczugliigj en gerelateerde parasieten als Hoe Malwarebytes Downloaden en Installeren , Qone8 virus , Websearch.searchiseasy.info virus , Chitka Pop up .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Naoczugliigj van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Naoczugliigj en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Naoczugliigj, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Naoczugliigj verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Naoczugliigj. Klik op het icoon met de prullenbak naast Naoczugliigj of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Naoczugliigj, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Naoczugliigj verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Naoczugliigj of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Naoczugliigj, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Naoczugliigj verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Naoczugliigj van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Naoczugliigj verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Naoczugliigj. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Naoczugliigj, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
oktober 12, 2016 07:18, oktober 12, 2016 07:18
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *