Newbrowserversion Pop-up - Hoe Te Verwijderen?

 

De Newbrowserversion pop-up is een schadelijk promotiebericht dat op uw computer kan verschijnen als uw computer besmet is geraakt met adware. Het bericht kan getoond worden als u het internet op gaat. Er wordt beweerd dat u uw browser moet updaten om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Zo’n bericht ziet er als volgt uit:

 Important Security Update: Keeping your browser up to date keeps you protected from a variety of threats and ensures that your personal information is protected. This update will only take a few minutes to complete, and is recommended to maintain a secure browsing experience.  

Helaas is deze pop-up van Newbrowserversion nep en het heeft niets met updates te maken. Als u op de knop “Apply Update” klikt gaat u akkoord met de installatie van het programma Premium Installer. Dit is software dat ervoor zorgt dat er ongewenste en overbodige programma’s op uw computer worden geïnstalleerd zoals Mobogenie, SpeeditUp, enzvoorts. De Newbrowserversion pop-up beweert dat uw browser geüpdate moet worden, maar in feite worden er alleen programma’s geïnstalleerd die schadelijk voor uw computer zijn of uw storen tijdens uw werk. 

Als de Newbrowserversion pop-ups in uw browsers zijn verschenen dan kunt u er zeker van zijn dat de adware is geïnstalleerd tijdens het downloaden van gratis software van het internet. Dit soort ongewenste programma’s komen uw systeem binnen in bundels met gratis muziekspelers, videorecorders, downloadbeheerders, PDF-programma’s, enzovoorts. Let dus goed op tijdens het installeren van dit soort toepassingen en kies altijd voor handmatige installatie. Volg alle stappen in het installatieproces zorgvuldig op en weiger de installatie van extra programma’s die u niet kent.

Om de Newbrowserversion pop-up van uw PC te verwijderen moet u een volledige systeemscan uitvoeren met Spyhunter, hitman of een ander programma dat u vertrouwt. Op deze manier worden de ongewenste programma’s eenvoudig geëlimineerd. Vergeet niet de meest recente versie van uw beveiligingssoftware te downloaden zodat ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd worden.

Automatische tools Newbrowserversion pop-up verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Newbrowserversion Pop-up files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Newbrowserversion pop-up schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
februari 17, 2014 12:48, februari 17, 2014 12:50
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *