Offer Blvd - Hoe Te Verwijderen?

 

Offer Blvd is een browser add-on die geregistreerd staat als een adware en POT (potentieel ongewenste toepassing) die je niet op je computer mag laten staan vanwege verschillende kwaadaardige acties die het uitvoert. Ten eerste, het voornaamste probleem met deze toepassing zijn de vervelende advertenties. Van zodra het geïnstalleerd is zal het tonnen aan advertenties tonen op je browsers in allerlei vormen, zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst of banner advertenties en op deze manier je surfen verstoort. Hoewel de ontwerpers van deze adware beloven dat het je surf ervaring zal verbeteren en je zal helpen geld en tijd te besparen bij het online winkelen door je te voorzien van allerlei coupons, aanbiedingen en deals, is dit niet waar. Dit is de omschrijving van hun diensten van op hun officiële website at www.offerblvd.com:

Offer Blvd is een dynamisch online hulpmiddel dat automatisch je relevante deals aanbied volgens je online zoekopdrachten en dit in real time. Wie heeft er voordeel bij Offer Blvd? Iedereen! Offer Blvd werd ontworpen om hen die steeds op zoek zijn naar de beste online deals te helpen.

Het idee klinkt leuk, maar de uitvoering ervan is erbarmelijk. Offer Blvd is volledig gratis voor alle gebruikers, alles wat je moet doen is het downloaden en toevoegen aan je favoriete browser, geen verborgen kosten. Dit kwaadaardige programma krijgt zijn deel van derden die bereid zijn om te betalen om zichzelf te promoten via dit adverteer netwerk. Het probleem is dat de toegang om dit te doen open is voor iedereen, wat beteken dat allerlei cyber criminelen zoals de ontwerpers van malware en scammers toelating hebben om je te bereiken via Offer Blvd advertenties. Meer nog bijna alle advertenties zijn nep omdat het doel van deze cyber criminelen is om je te motiveren hun site te bezoeken en niet om je wat goederen aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Dit betekent dat de toepassing je niet zal helpen om tijd en geld te besparen, vice versa – het zal je tijd verkwanselen en je ernstig risico laten lopen om je geld of privé bestanden te verliezen. Daarom mag je ook niet klikken op advertenties die getoond worden door Offer Blvd. Als je dit echter wel doet, zal je onmiddellijk omgeleid worden naar sites van derden die geïnfecteerd kunnen zijn en je besturingssysteem kunnen schaden.

Offer Blvd kan toegevoegd worden aan bijna alle populaire browsers, zoals Google Chrome, Internet Explorer of Mozilla Firefox. Het werkt perfect op alle Windows versies vanaf Windows XP tot Windows 8.1. Mac gebruikers mogen zich momenteel nog veilig voelen. Als je het Privacybeleid op hun officiële site naleest, zal je een interessant feitje ontdekken:

We verzamelen twee soorten data en informatie over onze gebruikers: a. Het eerste type van informatie is persoonlijk niet-identificeerbare informatie die toebehoort aan een Gebruiker, welke beschikbaar gesteld of verzameld kan worden via het gebruiken van Offer Blvd door de Gebruiker(“Niet-persoonlijke Informatie”). b. Het tweede type van informatie is individueel identificeerbare informatie, namelijk informatie die een individu identificeert of met redelijke inspanning een individu identificeert, of kan van private of gevoelige aard zijn (“Persoonlijke Informatie”).

Dit betekent dat zowel je “Niet-persoonlijke informatie” als je “Persoonlijke informatie’, zoals surf geschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte sites, IP adres en zelfs je e-mailadres, geregistreerd wordt. Deze data zal later getransfereerd worden naar de vermelde derden. Zij passen aan de hand hiervan hun advertenties aan, om ze relevanter en aantrekkelijker te maken voor jou. Het belangrijkste doel van Offer Blvd is om je te laten klikken op deze advertenties omdat telkens je dit doet zij geld krijgen. Ze genereren web verkeer en verzamelen verkoop tips. Hoewel het officieel geen gevaarlijk virus is dat veel schade kan berokkenen aan je besturingssysteem, kan Offer Blvd leiden tot ernstigere cyber veiligheid problemen, daarom moet je het zo snel mogelijk verwijderen.

Misschien heb je gemerkt dat er geen geldige contact info is op de adware zijn officiële site. Dit betekent dat niemand verantwoordelijkheid neemt voor wat er kan gebeuren door deze kwaadaardige toepassing. Ook de download knop werkt niet. Je kan deze toepassing niet downloaden van op hun officiële site omdat het verdeeld wordt in een bundel met andere gratis software. D.w.z. als je de één of andere freebie download en installeert, de kans bestaat dat ook Offer Blvd geïnstalleerd zal worden zonder dat je het beseft. Als je niet opgescheept wilt zitten met deze adware moet je meer aandacht schenken aan de installatie wizards van gratis software die gedownload werd van op verdachte websites. Sla geen enkele stap over (klik niet gewoon op ‘volgende’ of ‘akkoord’ zonder eerst de volledige info te lezen) en kies steeds voor de aangepaste of geavanceerde installatie optie indien mogelijk (dit laat je toe alle beschikbare opties te zien die gewijzigd kunnen worden). Zoek naar vakjes die reeds aangevinkt zijn en st niet toe dat bijkomende software die je niet kent geïnstalleerd wordt omdat deze kwaadaardig kan zijn. Als deze raad te laat komt en je computer werd reeds geïnfecteerd, wacht dan niet langer en neem de nodige acties om verlost te worden van deze ongewenste toepassing. Er zijn verschillende manieren om dit te bewerkstelligen en misschien is de meest betrouwbare en makkelijkste wel om je pc te scannen met een betrouwbare anti-malware, zoals Spyhunter of malwarebytes. Deze zal de dreiging automatisch detecteren en verwijderen. Als je niet graag nieuwe software download om dit te doen, kan je het ook manueel doen. Volg gerust onze stap-voor-stap Offer Blvd verwijdering handleiding hieronder.Automatische tools Offer Blvd verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Offer Blvd files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Hoe Offer Blvd verwijderen

Hoe Offer Blvd te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Offer Blvd installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Offer Blvd en gerelateerde parasieten als “Ads not by this site” , FlexibleShopper Deals , Bonanza Deals , Insider Deals .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Offer Blvd van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Offer Blvd en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Offer Blvd, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Offer Blvd verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Offer Blvd. Klik op het icoon met de prullenbak naast Offer Blvd of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Offer Blvd, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Offer Blvd verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Offer Blvd of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Offer Blvd, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Offer Blvd verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Offer Blvd van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Offer Blvd verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Offer Blvd. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Offer Blvd, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Offer Blvd schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
januari 10, 2016 10:40, januari 10, 2016 10:40
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *