OnlineMapFinder Toolbar - Hoe Te Verwijderen?

 

De OnlineMapFinder Toolbar is een browser plugin die toegevoegd kan worden aan Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome zonder je toestemming. Het werd ontworpen door Mindspark Inc. En wordt meestal toegevoegd als je gratis toepassingen download van op het internet. Het kan ook gedownload worden op onlinemapfinder.com. Het maakt niet uit hoe je het verkreeg, je moet de OnlineMapFinder Toolbar zo snel mogelijk verwijderen omdat het enkel voor problemen zal zorgen.

Zodra dit programma op je pc zit, wijzigt het je browser instellingen. Het vervangt je standaard zoekmachine en startpagina met deze die gepromoot wordt door deze browser hijacker, daarom zullen al je zoekopdrachten via Ask.com verlopen. Meer nog, het programma stopt veel gesponsorde sites in je zoekresultaten om reclame te maken voor deze pagina’s en hun verkeer te verbeteren. Dit heeft tot resultaat dat je kan eindigen op een kwaadaardige site of overtuigd wordt om betalende tools te downloaden die net zo nutteloos zijn als de OnlineMapFinder Toolbar.

Zorg er in er vervolg voor dat je de nodig aandacht schenkt aan wat je installeert. Zelfs als je bekende toepassingen download, moet je kiezen voor de Aangepaste installatie en zorgvuldig elke stap doorlopen. Als je voorstellen opmerkt om je startpagina of standaard zoekmachine te wijzigen in andere sites, moet je het vinkje erlangs steeds uitvinken. Hetzelfde geldt voor opties over bijkomende downloads. Download nooit onbekende of verdachte tools, zeker niet als ze gebundeld met andere toepassingen komen.

Het wordt ten zeerste aangeraden om de OnlineMapFinder Toolbar uit je browser te verwijderen als je het ontdekt. Ga naar het Controle Paneel, Toevoegen/Verwijderen programmalijst en verwijder alles wat gerelateerd is aan dit domein. Sommige versies van deze hijacker installeren software die het wijzigen van de browser instellingen verhindert. Om deze te identificeren kan het scannen met Reimage, SpyHunter of een ander betrouwbaar antispyware tool nuttig zijn. Dan kun je de extensies verwijderen en je browser instellingen resetten.

Hoe de OnlineMapFinder Toolbar uit Internet Explorer (oudere versies) verwijderen:

 1. Klik op de pijl rechts van het zoek vak;
 2. Doe het volgende: bij IE8-9 kies je Beheer zoekmachines, bij IE7 klik je op Wijzig zoek standaarden;
 3. Verwijder de OnlineMapFinder Toolbar uit de lijst.

Hoe de OnlineMapFinder Toolbar verwijderen uit IE 11:

 1. Klik op het Instellingen icoontje (rechtsboven)->Beheer Add-ons;
 2. Selecteer Zoekmachines;
 3. Wijzig de standaard zoekmachine in Bing of Google;
 4. Als deze zoekmachines niet beschikbaar zijn, volg dan “Vind meer zoekmachines” onderaan het scherm en installeer Google.

Hoe de OnlineMapFinder Toolbar uit Firefox verwijderen:

 1. Voer “about:config” in, in de url balk. Dit opent de instellingen pagina;
 2. Typ “Keyword.url” in het zoek vak. Rechter muisklik en reset het;
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoek vak. Rechter muisklik en reset het;
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoek vak. Rechter muisklik en reset het;
 5. Typ “browser.startup.homepage” in het zoek vak. Rechter muisklik en reset het;
 6. Zoek naar de “browser.newtab.url”. Rechter muisklik en reset het. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet start bij elk nieuw tabblad;
 7. Als de instellingen teruggedraaid worden en het scannen met anti-malware programma’s levert niets op: sluit Firefox, open file explorer en voer %AppData% in, in de adresbalk. Voer user.js in, in het zoek vak. Als dit bestand bestaat, hernoem het dan en start Firefox opnieuw. Je zal alle bovenstaande stappen moeten herhalen.

Hoe de OnlineMapFinder Toolbar uit Google Chrome verwijderen:

 1. Klik op het 3 horizontale lijntjes icoontje in de browser werkbalk;
 2. Selecteer Instellingen;
 3. Selecteer Basis ->Beheer zoekmachines;
 4. Verwijder onnodige zoekmachines uit de lijst;
 5. Ga terug naar Instellingen. Bij Startup kies je ‘Open blanco pagina’ (je kan ook ongewenste pagina’s uit de set pagina’s link verwijderen);
 6. Als je Nieuw Tabblad gegijzeld werd, zal je moeten scannen met een anti-malware programma of de Nieuw Tabblad Omleiding extensie uit de Chrome Store gebruiken.


Automatische tools OnlineMapFinder Toolbar verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals OnlineMapFinder Toolbar en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Namens de ontwerpers van OnlineMapFinder Toolbar werd er ons gevraagd om dit artikel te verwijderen vanwege het bevatten van foutieve. Wij zijn echter van mening dat deze post correct en nuttig voor onze lezers is. OnlineMapFinder Toolbar en andere software ontworpen door Mindspark Interactive Network, Inc. Kan gedetecteerd en herkend worden als virus of potentieel ongewenste toepassing door verschillende anti-malware hulpmiddelen. Werkbalken ontworpen door Mindspark hebben dezelfde EULA (Gebruiksovereenkomst) welke misleidend is. Deze beweert dat deze software geen adware of malware is, terwijl er beweringen in staan dat de werkbalken advertenties van derden kunnen tonen of geld kunnen slaan uit werkbalken op andere manieren. Per definitie wordt zulke sofware beschouwd als een adware. Alle op www.2-viruses.com geposte artikelen aangaande producten van Mindspark zijn correct.

U moet weten dat wij gerelateerd zijn aan verschillende betrouwbare anti-malware hulpmiddelen en informatie over onze partners kan gevonden worden in onze bekendmaking (volg de link onderaan deze pagina). Sommige van deze hulpmiddelen zijn betalend terwijl andere gratis kunnen worden gebruikt. Wij voorzien tevens gratis manuele verwijderingshandleidingen.

       
 
 
november 1, 2016 07:20, november 1, 2016 07:20
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *