Outdated Java Plugin Detected Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

De Outdated Java Plugin Detected pop-up is een nepbericht, die u ervoor waarschuwt dat u momenteel een Java Plug-in gebruikt die verouderd is. Dit is een “social engineering” techniek, die gebruikt wordt om verschillende browser extensies, werkbalken, adware en andere, mogelijk ongewenste programma’s te verspreiden. Het bericht kan vertoond worden in Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome terwijl u aan het internetten bent. Het ziet er zo uit:

Outdated Java Plugin Detected (Verouderde Java Plug-in Gevonden)

 You are currently using a Java Plugin Which may be outdated (U gebruikt momenteel een Java Plug-in die verouderd kan zijn)

 Please Update To The Latest Version Of Java (Recommended) (Update U Alstublieft Naar De Nieuwste Versie Van Java (Aanbevolen))

 Download Java for Windows (Download Java voor Windows)

 Recommended Version 7 Update 25 (filesize: 882 KB) (Aanbevolen Versie 7 Update 25 (bestandsgrootte: 882 KB))

 Agree and Start Free Download (Stem in en Start Gratis Download)

 By downloading Java you acknowledge that you have read and accepted the terms of the end user license agreement. (Door Java te downloaden bevestigt u dat u onze voorwaarden voor de eindgebruikersovereenkomst gelezen heeft en hier mee instemt.)

De Outdated Java Plugin Detected pop-up wordt veroorzaakt door een browser plug-in die toegevoegd kan worden wanneer computergebruikers andere applicaties van het internet downloaden. Dit is geen eerlijke, maar wel een heel gebruikelijke manier om browser plug-ins te verspreiden. Om die te vermijden, moet u voorzichtiger zijn met uw downloads. Let erop dat u altijd de Algemene Voorwaarden leest en voor een Aangepaste installatie kiest. Hierdoor kunt u er grip op krijgen welke onderdelen u geïnstalleerd wilt hebben.

Wanneer de Outdated Java Plugin Detected pop-up al vertoond wordt in uw browser, geloof dit bericht dan niet klakkeloos. In werkelijkheid, als u ermee instemt dat er iets gedownload wordt en op dit bericht klikt, installeert u uiteindelijk een programma als AwesomeHP, Sweet-Page, Feven, CouponBuddy, etc. Deze applicaties staan erom bekend dat zij erg opdringerig zijn en computergebruikers betrekken bij verschillende affiliate marketing campagnes.

Om de Outdated Java Plugin Detected pop-up en alle plug-ins die dit veroorzaken te verwijderen, scan uw systeem met Spyhunter, Stopzilla of een ander, legitiem programma wat u vertrouwt. Deze zullen de pop-up gemakkelijk uitschakelen. Vergeet niet om uw anti-spyware te upgraden naar de nieuwste versie om zeker te kunnen zijn van detectie en verwijdering van de meest recente, ongewenste programma’s.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de Outdated Java Plugin Detected pop-up te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -” Configuratiescherm. Daarna Programma’s, Een programma verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De Outdated Java Plugin Detected pop-up verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Tandwiel pictogram -” Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder diegene die u niet kent EN niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De Outdated Java Plugin Detected pop-up verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, kunt u er de donder op zeggen dat u hem niet nodig heeft.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -” Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -” Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De Outdated Java Plugin Detected pop-up verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensie vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Outdated Java Plugin Detected popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Outdated Java Plugin Detected Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Outdated Java Plugin Detected popup schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
september 18, 2014 06:46, september 18, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *