Outobox - Hoe Te Verwijderen?

 

Outobox is een adwareprogramma dat ontwikkeld was om bepaalde commericële websites te promoten. Het toont pop-upberichten met verschillende kortingen, coupons en aanbiedingen die gebruikers van winkelwebsites in de verleiding brengen op de pop-ups te klikken. Het programma kan geinstalleerd worden op de browsers Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. U kunt deze pop-ups makkelijk herkennen omdat er bij staat dat ze mogelijk gemaakt worden door Outobox Deals. 

Als u zich afvraagt waarom deze toepassing op uw computer is geinstalleerd, er is een eenvoudig antwoord. Dit soort programma’s worden vaak gebundeld met gratis software dat u van het internet kunt downloaden. Als u de stappen van het installatieproces niet zorgvuldig doorneemt, kunt u deze programma’s krijgen. Er staan vaak automatisch vinkjes ingeschakeld, deze moet u uitzetten om te voorkomen dat er onbekende toepassingen worden toegevoegd.

Als Outobox al aan uw browser is toegevoegd, dan zult u vele pop-ups zien verschijnen als u op het internet gaat. De berichten worden vooral getoond op winkelwebsites zoals Amazon, Ebay of Walmart. Als u op eentje klikt dan zal Outobox u doorverwijzen naar commerciële websites. Op deze manier worden de bezoekersaantallen en de score voor zoekmachines oneerlijk verhoogd. Omdat het storen van computergebruikers met pop-ups gezien wordt als een oneerlijke methode, is Outobox bestempeld als ongewenst programma.

Als u Outobox pop-ups ziet, denk dan niet dat ze handig voor u zijn. Ze zien er wellicht nurrig uit maar het is een manier van cybercriminelen om geld te verdienen. U moet Outobox dan ook direct van uw computer verwijderen als u de pop-ups aantreft. Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals Spyhunter, hitman of een andere legitieme toepassing. Vergeet niet de meest recente versie van uw beveiligingsprogramma te downloaden zodat ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd kunnen worden.

 

Automatische tools Outobox verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Outobox files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Outobox

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
december 2, 2013 13:15, december 2, 2013 13:16
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *