Outrageous Deal - Hoe Te Verwijderen?

 

Outrageous Deal kan er op het eerste zicht uitzien als een nuttige toepassing, maar het is gewoon een andere adware die je niet op je pc mag laten staan. Het staat officieel geregistreerd als adware, dus van zodra het op je pc zit, zal het je browsers overspoelen met allerlei advertenties in allerlei vormen. Deze advertenties zijn niet enkel vervelend maar ook kwaadaardig, dus loont het de moeite om Outrageous Deal zo snel mogelijk te verwijderen.

Het is niet zo moeilijk om te zien of je pc geïnfecteerd werd met Outrageous Deal of niet omdat deze advertenties meestal het label “Ads by Outrageous Deal” of “Brought by Outrageous Deal” dragen, als je deze dus opgemerkt hebt op één browsers, is je computer zeer zeker geïnfecteerd en moet je dit oplossen.

De ultieme manier om een virus zoals Outrageous Deal te verwijderen is door een betrouwbare anti-malware toepassing te downloaden en er je computer mee te scannen. We raden je aan om of Reimage, SpyHunter of Malwarebytes te gebruiken. Beide toepassingen kunnen virussen zoals dit makkelijk detecteren en verwijderen. Meer nog ze zullen je pc in de toekomst ook beschermen tegen gelijkaaraardige infecties, het loont dus de moeite om ze te laten staan. Als één van deze anti-malware apps er niet in slaagt om de infectie te verwijderen, probeer dan de andere.

Als je echter om de één of andere reden geen bijkomende anti-malware software wilt downloaden, kan je Outrageous Deal ook manueel verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn, dus hebben we een stap-voor-stap manuele verwijderingshandleiding gemaakt voor Outrageous Deal om je hierbij te helpen – scroll helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk hem even. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel Outrageous Deal te verwijderen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Outrageous Deal moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de Outrageous Deal adware

Het werkt net als een browser add-on die toegevoegd kan worden aan bijna alle populaire browsers, inclusief Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

Zodra het op je pc zit, zal Outrageous Deal je browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of venster met daarop een advertentie geopend worden.

We raden af om te klikken op advertenties die getoond worden door Outrageous Deal omdat als je dit doet, je onmiddellijk zal worden omgeleid naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals as hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je gescammed worden en je geld verliezen.

Outrageous Deal kan worden omschreven als een adverteer netwerk voor cyber criminelen. Aangezien ze verbannen zijn van alle legitieme adverteer netwerken, gebruiken ze adware zoals deze om hun sites te promoten en er verkeer naar toe te leiden. Dit gezegd zijnde, als je Outrageous Deal op je pc laat staan, hebben verschillende hackers en scammers rechtstreek toegang tot je op je browser en dit op een dagelijkse basis wat zeer gevaarlijk is.

De distributiemethodes van de Outrageous Deal adware

Outrageous Deal wordt op dezelfde manier verdeeld als de meeste andere adware van dit type – in een bundel met allerlei freeware die je kan downloaden van op het net. Als je dus een PDF generator of media speler download en installeert, bestaat de kans dat ook Outrageous Deal gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder dat je dit ook maar beseft. Om te vermijden dat dit gebeurt, moet je steeds de nodige aandacht schenken aan de installatie van freeware en je computer beschermen met een betrouwbare anti-malware toepassing.Automatische tools Outrageous Deal verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Outrageous Deal files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Outrageous Deal Advertenties

Hoe Outrageous Deal te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Outrageous Deal installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Outrageous Deal en gerelateerde parasieten als View That Deal , Savings-Magnet Deal Finder , Deal Dropper popup , Save as Deal Finder .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Outrageous Deal van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Outrageous Deal en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Outrageous Deal, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Outrageous Deal verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Outrageous Deal. Klik op het icoon met de prullenbak naast Outrageous Deal of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Outrageous Deal, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Outrageous Deal verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Outrageous Deal of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Outrageous Deal, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Outrageous Deal verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Outrageous Deal van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Outrageous Deal verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Outrageous Deal. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Outrageous Deal, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
juni 24, 2016 07:57, juni 24, 2016 07:57
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *