Gld.PathTicket.net Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

De pop-up van Gld.PathTicket.net is nog een irritante melding die vertoond kan worden op computers die met een adware programma geïnfecteerd zijn. Deze verschijnt terwijl u aan het internetten bent met Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. De pop-up wordt ondersteund door derden en probeert reclame te maken voor verschillende websites of nutteloze applicaties op willekeurige computers te installeren.

De meeste computergebruikers hebben geen idee waarom dit bericht in hun systeem vertoond wordt en wat het doel hiervan is. De pop-ups van Gld.PathTicket.net worden gegenereerd door een adware programma dat zonder uw toestemming uw systeem kan infiltreren wanneer u freeware downloadt. Veel computergebruikers merken deze infiltratie niet op omdat niet duidelijk staat aangegeven dat dit adware programma samen met de eigenlijk software toegevoegd zal worden. Om soortgelijke installaties in de toekomst te vermijden, moet u beter opletten tijdens het installatieproces van uw nieuwe downloads. Ga hier niet blindelings doorheen en verzeker u ervan dat u de selectie naast alle extra hulpmiddelen ongedaan maakt, tenzij u zeker weet dat deze betrouwbaar zijn.

Als u al om moet gaan met de pop-ups van Gld.PathTicket.net en deze u telkens lastig vallen wanneer u aan het internetten bent, moet u de installatie van het adware programma dat ze genereert ongedaan maken. Het negeren van deze pop-ups is geen oplossing, omdat dit adware programma ook andere problemen kan veroorzaken. Doorgaans houdt het uw browsegedrag in de gaten en kan het u ook betrekken bij andere activiteiten van derden. Als uw systeem geïnfecteerd is, volg dan de gids hieronder om de pop-ups van Gld.PathTicket.net te verwijderen. 

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de Gld.PathTicket.net pop-up te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar Gld.PathTicket.net en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De pop-ups Gld.PathTicket.net verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met Gld.PathTicket.net en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De pop-ups van Gld.PathTicket.net verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met Gld.PathTicket.net en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De pop-ups van Gld.PathTicket.net verwijderen uit Chrome:

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op Gld.PathTicket.net. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Gld.PathTicket.net popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected PathTicket Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juli 2, 2014 06:46, juli 2, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *