Gos.pathzone.net Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

De pop-up Gos.pathzone.net is een nepbericht dat veroorzaakt wordt door vervelende adware. Het is ontwikkeld door cybercriminelen met als doel om een aantal mogelijk ongewenste programma’s te verspreiden, zoals nutteloze werkbalken, browser extensies en adware. Cybercriminelen koppelen dit adware programma aan verschillende freeware programma’s of zelfs aan het voornaamste installatieprogramma op sommige download websites. U kunt dit voorkomen, maar u moet dan wel heel voorzichtig zijn met wat u van het internet downloadt. Let erop dat u altijd de Algemene Voorwaarden leest voordat u iets installeert en volg iedere stap van de installatie om optionele extra downloads te kunnen zien en weigeren.

De pop-up van Gos.pathzone.net kan vertoond worden in Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome, op ieder moment dat u aan het internetten bent. Het opent in een nieuw tabblad, wat meestal niet gesloten kan worden. Als u op deze pop-up klikt, geeft u direct de mogelijkheid om een ongewenst programma te installeren. Verbaas u niet wanneer er een nieuwe werkbalk in uw browser staat of u bedolven wordt onder advertenties als u aan het internetten bent. Computergebruikers hebben aangegeven dat zij het Trovigo.com virus, Awesome HP, Sweet-Page, Delta Search en soortgelijke applicaties tegen gekomen zijn nadat zij op deze bedrieglijke pop-up geklikt hadden.

Als een van uw browser hierdoor geraakt is, verwijdert u de pop-up van Gos.pathzone.net dan zo snel mogelijk. Gedetailleerde informatie over hoe u dit handmatig doen kunt vindt u hieronder. Wij raden u ook aan uw volledige systeem te scannen met een betrouwbaar anti-spyware programma, zoals bijvoorbeeld Spyhunter of malwarebytes. Voor u dit doet, zorg ervoor dat u de nieuwste versie heeft. Hiermee weet u zeker dat u de best mogelijke resultaten krijgt.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de Gos.pathzone.net pop-up te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar Gos.pathzone.net en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De pop-ups Gos.pathzone.net verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met Gos.pathzone.net en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De pop-ups van Gos.pathzone.net verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met Gos.pathzone.net en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De pop-ups van Gos.pathzone.net verwijderen uit Chrome:

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op Gos.pathzone.net. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Gos.pathzone.net popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Pathzone Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gos.pathzone.net popup schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
juni 26, 2014 07:46, juni 26, 2014 07:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *