PitiSoft.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

PitiSoft.com pop-ups zijn irritante berichten die getoond kunnen worden als u het internet opgaat. Als u de berichten ziet is dit een teken dat uw computer besmet is geraakt met een adwareprogramma dat ontwikkeld is voor marketingdoeleinden. Deze irritant toepassing wordt meestal op computer geïnstalleerd via gratis software zoals PDF-programma’s, downloadbeheerders en andere populaire programma’s. Sommige gebruikers hebben gemeld dat 1ClickDownload, FBPhotoZoom, Superfish en Yontoo vaak schuldig zijn aan deze besmetting. 

Omdat dit programma tegelijkertijd met andere programma’s wordt geïnstalleerd, kunt u het eenvoudig vermijden. Lees de stappen van het installatieproces zorgvuldig door en als u vooraf ingeschakelde vinkjes ziet, zet deze dan juist uit. Als u dit niet doet worden er automatisch instellingen gewijzigd of extra programma’s de installatie toegevoegd. Dit is de reden waarom u altijd voor handmatige installatie moet kiezen omdat u dan alle stappen in kunt zien. 

Als uw browser reeds besmet is geraakt dan zult u gemarkeerde woorden op willekeurige websites aan treffen. Als u er overheen muist, zal de pop-up van PitiSoft.com verschijnen. Elk bericht bevat een link dus wanneer u erop klikt, wordt u naar een commerciële website doorverwezen. Dit soort adwareprogramma’s verzamelen ook uw gegevens. Deze informatie kan verkocht worden aan andere partijen en gebruikt worden voor marketingdoeleinden. 

Wij raden aan om de PitiSoft.com pop-ups van uw systeem te verwijderen zodra u het heeft aangetroffen. Gebruik Spyhunter, hitman of een ander programma dat u vertrouw en voer een volledige systeemscan uit. Op deze manier worden de irritante berichten eenvoudig geëlimineerd. Vergeet niet de meest recente versie van uw beveiligingssoftware te downloaden zodat ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd worden.

Automatische tools PitiSoft.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected PitiSoft.com Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
februari 3, 2014 10:55, februari 3, 2014 10:56
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *