Polished Patterns - Hoe Te Verwijderen?

 

Polished Patterns is weer maar eens een andere kwaadaardige toepassing. Hoewel het er op het eerste zicht nuttig kan uitzien, hebben recente onderzoeken onthuld dat het gerangschikt moet worden als een adware, dus moet je het zo snel mogelijk verwijderen.

Het is niet moeilijk om te zien of je pc geïnfecteerd is met deze malware of niet omdat de advertenties die er door getoond worden een label met de slogan “Advertenties door Polished Patterns” of “Aangeboden door Polished Patterns” dragen. Als je er dus zo opgemerkt hebt op je browsers, is je pc zker en vast geïnfecteerd en moet je dit oplossen.

Er zijn twee manieren om een virus zoals Polished Patterns te verwijderen– manueel of automatisch, de keuze van de methode is volledig aan jou. Als je dit snel en moeiteloos wilt doen, raden we je aan om te kiezen voor de automatische verwijdering. Alles wat je moet doen is een betrouwbare anti-malware toepassing downloaden, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, deze installeren en dan een volledige scan uitvoeren van alle, op je harde schijf bewaarde bestanden. Het zal in een mum van tijd het virus detecteren en verwijderen. Het zal ook je computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, het loont dus de moeite om het te laten staan.

Als je verkiest om het manueel te doen, scroll dan tot onder dit artikel – daar zal je een stap-voor-stap manuele Polished Patterns verwijdering handleiding vinden. We hebben deze gemaakt om je te helpen doorheen het ingewikkelde proces van de virus verwijdering. Als je erin slaagt om alle stappen correct uit te voeren, zal je in staat zijn om zelf, manueel Polished Patterns te verwijderen.

Als je moeilijkheden ondervonden hebt bij het verwijderen, neem dan gerust contact op met ons via de onderstaande commentaar sectie en wij zullen ons best doen om je te helpen. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Polished Patterns moet je dit artikel verder lezen.

Over de Polished Patterns adware

Het werkt net als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan alle meest voorkomende browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, internet Explorer en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

Zodra het op je pc raakt zal Polished Patterns je browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs nieuw venster geopend worden.

Meestal verschijnen advertenties die getoond worden door Polished Patterns op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde goederen te kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep, ze proberen gewoon je aandacht te trekken en je op eentje te laten klikken. We raden je echter niet aan om dit te doen.

Als je op een advertenties die getoond werd door Polished Patterns klikt zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen. Je kan ook gescammed worden als je probeert om hier iets te kopen.

De distributiemethodes van de Polished Patterns adware

Polished Patterns wordt verdeeld op dezelfde manier als de meeste andere adware van dit type – in een bundel met allerlei freeware die je gratis kan downloaden van op het internet. I.e. telkens je een PDF generator of media speler download en installeert, bestaat de kans dat ook Polished Patterns gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder dat je beseft dat dit gebeurt. Om dit te vermijden moet je steeds de nodige aandacht schenken aan het installatieproces van de freeware en je computer ook steeds beschermen met een betrouwbare anti-malware.Automatische tools Polished Patterns verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Polished Patterns files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Polished Patterns Advertenties

Hoe Polished Patterns te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Polished Patterns installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Polished Patterns en gerelateerde parasieten als SpaceSoundPro , Linkside , DealStream .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Polished Patterns van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Polished Patterns en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Polished Patterns, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Polished Patterns verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Polished Patterns. Klik op het icoon met de prullenbak naast Polished Patterns of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Polished Patterns, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Polished Patterns verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Polished Patterns of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Polished Patterns, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Polished Patterns verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Polished Patterns van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Polished Patterns verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Polished Patterns. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Polished Patterns, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Polished Patterns

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
november 29, 2015 13:42, november 29, 2015 13:42
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *