Popunderclick.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

De aanhouder wint. Adware toepassingen zijn een werk van oneindig geduld om gebruikers te infecteren met een stortvloed aan advertenties. Popunderclick.com kent een zeer wederkerende routine: het promoot duizenden advertenties over de hele wereld en brengt je apparaten in gevaar.

Over de Popunderclick.com pop-up

De Popunderclick.com pop-up begint vervelend te worden als je computer gastheer geworden is voor een adware programma, dat vervelende pop-ups genereert en speelt met je browser instellingen. Wijzigingen worden reeds waargenomen van als de eerste rode vlaggen verschijnen: Popunderclick.com wordt op een miraculeuze wijze je startpagina en zoekmachine.

Dit programma is ontworpen om op exact twee manieren geld te verdienen voor zijn makers. De eerste is via het klikken op de advertenties, welke veelal de pagina die je bezoekt volledig bedekken. Sommige benaderen je als vriendelijke pop-ups, die je updates voor je browser aanbieden, je informatie bieden over nieuwe winkel sites of een sociale media site promoten. Een andere strategie is om een nep beveiligingsdreiging te creëren en gebruikers te lokken met de belofte dit op te lossen. Een bijkomende functionaliteit van deze advertenties is het mogelijk verminderen van de prestaties van je systeem door er andere malware programma’s op te plaatsen.

De tweede manier van de Popunderclick.com makers om hun kredietkaart aan e spijzen is zelfs nog meer immoreel. Derden betalen hackers om de info die ze verzamelden van op je computer te krijgen. Bankrekening info, inhoud uit mails en andere gevoelige info wordt materiaal om cyber fraude te plegen.

De distributiemethodes van de Popunderclick.com pop-up

Deze commercieel gerichte toepassing zal zeer waarschijnlijk zich hebben kunnen vastbijten in je computer door toegevoegd te zijn aan een gratis software van een bestand delen site. Beheerders van deze webpagina’s vermelden het risico op het downloaden van malware samen met gratis programma’s niet. Door dit stilzwijgen blijven veel gebruikers onwetend over de installatie procedures.

De houding ten overstaande van de installaties moet gewijzigd worden. Iedereen die het internet gebruikt moet worden aangeraden om informatie over zijn gekozen programma te zoeken. Net zoals de zon opkomt in het oosten, moeten installaties steeds uitgevoerd worden via de geavanceerde methode. Om malware te mijden, moet je alle onderliggende toepassingen die samen met je gratis software geïnstalleerd willen worden, deselecteren.

Nu moet je beslissen welke soort actie je wil ondernemen. Vrij voor gebruik, bieden we je de stappen aan voor het handmatig verwijderen van de Popunderclick.com popup. Net zoals elke andere gebruiker vriendelijke site raden we je echter aan om de beste methode te kiezen om je veiligheid op een langere termijn te garanderen. Gebruik SpyHunter of Reimage, welke je ook prefereert. Adwares zoals Popunderclick.com zijn een eitje voor krachtige malware verwijdering tools als dit.Automatische tools Popunderclick.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Popunderclick.com Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van de Popunderclick.com pop-up

Hoe Popunderclick.com popup te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Popunderclick.com popup installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Popunderclick.com popup en gerelateerde parasieten als Ndj.coremapping.net popup , Static.bestusefuldownloads.com popup , PC Speed Test popup , CloudUpdates.biz popup .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Popunderclick.com popup van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Popunderclick.com popup en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Popunderclick.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Popunderclick.com popup verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Popunderclick.com popup. Klik op het icoon met de prullenbak naast Popunderclick.com popup of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Popunderclick.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Popunderclick.com popup verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Popunderclick.com popup of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Popunderclick.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Popunderclick.com popup verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Popunderclick.com popup van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Popunderclick.com popup verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Popunderclick.com popup. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Popunderclick.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Popunderclick.com popup
     
 

Over de auteur

 
september 17, 2016 07:36, september 17, 2016 07:36
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *