Pressgamer - Hoe Te Verwijderen?

 

Pressgamer is weer maar eens een andere malware die je niet op je pc mag laten staan. Hoewel het eruitziet als een nuttig hulmiddel is dit niet waar. Deze toepassing staat geregistreerd als een adware, dus van zodra het op je pc zit zal het allerlei advertenties tonen op je browsers.

Als je recent ontdekt hebt dat je computer geïnfecteerd werd met deze malware, maar je weet niet hoe je ervan verlost moet worden, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikle zullen we je voorzien van gedetailleerde instructies over hoe Pressgamer manueel of automatisch te verwijderen, de keuze is aan jou.

De makkelijkste manier om Pressgamer te verwijderen is het downloaden van een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, deze te installeren en dan een volledige scan uit te voeren van alle op je harde schijf opgeslagen bestanden. Deze zou het virus in een mum van tijd moeten detecteren. Als je computer geïnfecteerd is met andere virussen, zal het deze ook detecteren en verwijderen. Als je dat wil, jan je natuurlijk ook een andere anti-malware software gebruiken.

Als je echter geen bijkomende anti-malware software wilt downloaden, kan je Pressgamer ook manueel verwijderen. Dit proces kan wat ingewikkeld zijn, daarom hebben we een stap-voor-stap Pressgamer manuele verwijdering handleiding gemaakt om je te helpen hierbij – scroll helemaal naar onder dit artikel en bekijk hem even. Probeer om alle stapppen correct uit te voeren en je zou in staat moeten zijn om zelf, manueel Pressgamer te verwijderen.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Pressgamer moet je dit artikel verder lezen.

Over de Pressgamer adware

Hoewel Pressgamer eruitziet als een nuttig hulpmiddel dat je de mogelijkheid zal geven om de nieuwste flash games rechtstreeks op je browser te spelen met gewoon één klik, helaas is dit niet waar. Het probleem is dat Pressgamer advertenties toont in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs venster met daarop een advertentie geopend worden.

Meestal verschijnen advertenties die getoond worden door Pressgamer op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde goederen te kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep – ze willen gewoon je aandacht trekken en je er op laten klikken. We raden je niet aan om dit te doen.

Als je per ongeluk op één van de door Pressgamer getoonde advertenties klikt, zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of als je hier probeert om iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

De distributiemethodes van de Pressgamer adware

Pressgamer kan je pc binnenglippen wanneer je de één of andere freebie download en installeert van op een onbetrouwbare site. Bijvoorbeeld, als je de één of andere PDF makerr of media speler download en installeert, bestaat de kans dat ook Pressgamer gedownload en geïnstalleerd wordt. Daarom moet je steeds het installatieproces aandachtig volgen en je pc ten alle tijden beschermen met een betrouwbare anti-malware software.Automatische tools Pressgamer verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Pressgamer files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Pressgamer Advertenties

Hoe Pressgamer te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Pressgamer installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Pressgamer en gerelateerde parasieten als DealStream , FrameFox Shop , High Stairs , Addonjet .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Pressgamer van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Pressgamer en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Pressgamer, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Pressgamer verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Pressgamer. Klik op het icoon met de prullenbak naast Pressgamer of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Pressgamer, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Pressgamer verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Pressgamer of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Pressgamer, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Pressgamer verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Pressgamer van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Pressgamer verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Pressgamer. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Pressgamer, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Pressgamer

 
Processen:
 

Pressgamer schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
januari 14, 2016 10:36, januari 14, 2016 10:36
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *