Price Companion - Hoe Te Verwijderen?

 

Price Companion is een adwareprogramma dat een vloedgolf aan advertenties toont op besmette computers. Het biedt u kortingen en coupons aan om producten goedkoper aan te schaffen en vergelijkt de prijzen van verschillende websites om u te helpen om producten zo goedkoop mogelijk aan te schaffen. De berichten worden vooral getoond op winkelwebsites zoals Amazon, eBay, Walmart, enzovoorts. Ze kunnen ook op andere populaire websites getoond worden zoals Facebook of Youtube.

Price Companion wordt meestal geïnstalleerd wanneer u gratis software zoals muziekspelers, videospelers, PDF-programma’s, enzovoorts downloadt. Bekende programma’s die deze adware installeren zijn DVDX Player 3.2, Fast Free Converter, Video Media Player 1.1 en Youtube Downloader HD. U moet goed opletten wanneer u software van het internet downloadt en altijd de stappen van het installatieproces zorgvuldig doorlezen. Als u suggesties ziet om extra toepassingen te installeren moet u dit weigeren. Vaak ziet u vooraf ingeschakelde vinkjes tijdens de installatie en als u die niet uitzet worden er extra toepassingen aan de installatie toegevoegd.

Het doel van Price Companion is om de bezoekersaantallen van de bepaalde gesponsorde website op te hogen. Als computergebruiker op hun links klikken zullen ze doorverwezen worden naar onbekende websites. Daarnaast verzamelt het programma uw persoonlijke gegevens en informatie over uw internetgedrag. In de toekomst kan deze informatie gebruikt worden voor marketingdoeleinden of verkocht worden aan andere partijen.

Wij raden aan om Price Companion direct van uw computer te verwijderen. Ondanks dat het geen virus is kan het wel voor veel problemen op uw computer zorgen. Voer een volledige systeemscan uit met Spyhunter, hitman of een ander programma dat u vertrouwt. Op deze manier worden de ongewenste programma’s eenvoudig geëlimineerd. Vergeet niet de meest recente versie van uw beveiligingssoftware te downloaden zodat ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd worden.

Automatische tools Price Companion verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Price Companion files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
februari 20, 2014 11:47, februari 20, 2014 11:47
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *