PriceBlink - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

PriceBlink is een adwareprogramma dat aan uw browser wordt toegevoegd, de instellingen vervolgens wijzigt en voor veel irritante activiteiten zorgt. Het programma kan toegevoegd worden aan Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Eenmaal binnen toont het vele advertenties terwijl u webpagina’s zoals die van Walmart, Facebook, Ebay, Amazon en anderen bezoekt. De advertenties die door PriceBlink getoond worden bieden aan de beste prijs voor verschillende producten te vinden. Op het eerste oog lijkt het een handig programma, maar wordt al snel erg vervelend, helemaal als u zich realiseert dat het zonder uw toestemming op uw computer is gekomen.

Meestal wordt dit soort programma’s geïnstalleerd wanneer u gratis software op uw computer downloadt. Het is één van de beste manieren voor de ontwikkelaars om hun toepassingen te promoten ondanks dat het een oneerlijke gang van zaken is. U kunt de installatie van PriceBlink vermijden als u goed oplet tijdens de stappen van het installatieproces. Sla nooit stappen over omdat dan dit programma automatisch geïnstalleerd zal worden.

De methode die gebruikt om PriceBlink op uw computer te installeren maakt het een ongewenste toepassing. Het programma zelf zal geen schade aan uw computer aanbrengen, maar het zal u wel storen tijdens uw internetactiviteiten. PriceBlink verhoogt bovendien het risico om een virus te krijgen wanneer u op een link van het programma klinkt die u naar een schadelijke website leidt.

Let goed op wanneer u programma’s van het internet op uw computer installeert. Zet alle vinkjes uit wanneer er wordt aangeboden om een onbekend programma toe te voegen tijdens het installatieproces. Wanneer u reeds heeft gemerkt dat PriceBlink op uw computer aanwezig is, verwijder het dan zo snel mogelijk. Volg de onderstaande instructies op om van het programma af te komen:

  1. Scan uw computer met een anti-malwareprogramma dat adware en browserkapers verwijderd. Wij raden aan om Spyhunter te gebruiken.
  2. Ga naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen. Controleer of u hier onbekende toepassingen ziet die refereren naar PriceBlink. We raden ook aan om andere toepassingen te verwijderen die op dezelfde dag als PriceBlink geïnstalleerd zijn.
  3. Verwijder de taakbalk uit al uw internet browsers:
    • Voor Internet Explorer: Ga naar “Extra” (of het tandwielpictogram voor Internet Explorer 9), → “Invoegtoepassingen Beheren”. Zoek in de lijst naar PriceBlink en schakel het uit.
    • Voor Google Chrome: Klik op het pictogram met drie horizontale lijnen rechtsboven in uw browser. Ga naar “Instellingen” → “Extensies”. Wanneer u extensies ziet die aan PriceBlink gerelateerd zijn, klik dan op het prullenbakje ernaast.
    • Voor Mozilla Firefox: Ga naar “Extra” -> “Add-ons” -> “Extensies”. Als u extensies ziet die aan PriceBlink gerelateerd zijn, schakel ze dan uit.
  4. Controleer ook of uw startpagina en standaardzoekmachine anders is ingesteld dan dat u gewend bent. Als u hier een onbekend adres ziet, wijzig het dan met uw eigen domein of bijvoorbeeld google.com.

Automatische tools PriceBlink verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected PriceBlink files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from PriceBlink
     
 

Over de auteur

 
oktober 23, 2013 07:50, oktober 23, 2013 07:50
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *