PriceKeaper - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

De pop-up advertenties van PriceKeaper kunnen in uw webbrowser verschijnen wanneer uw computer geïnfecteerd is geraakt met dit schadelijke programma. Dit wordt beschouwd als een adware programma en PUP (Potentially Unwanted Program/ mogelijk ongewenst programma) en zal door de meeste anti-malware programma’s aangemerkt worden als een mogelijke bedreiging. Hoewel de ontwikkelaars van dit programma beweren dat zij uw browse-ervaring zullen verbeteren door u coupons en aanbiedingen te geven die u tijd en geld zullen besparen, is dit niet waar. In plaats van waardevolle informatie, zal PriceKeaper u gesponsorde links, coupons, video- en banner-advertenties, pop-unders of andere ingekapselde advertenties in uw webbrowser laten zien. Het werkt als een browser plug-in  op de meest gebruikte browsers, waaronder Mozilla Firefox, Google Chrome en Internet Explorer. En dit is niet de enige onrechtmatige activiteit die PriceKeaper onderneemt. Het houdt ook uw browsegewoonten bij, zoals browsegeschiedenis, zoekopdrachten en meest bezochte websites. Deze informatie kan later naar derden doorgespeeld worden. Zij gebruiken deze informatie om de advertenties aan te passen aan uw browsegedrag en daardoor interessanter voor u te maken. PriceKeaper genereert webverkeer en verzamelt business leads. Op die manier verdienen zij geld. Wij raden u aan niet op de advertenties te klikken die PriceKeaper laat zien, omdat als u hier eenmaal op klikt u doorverwezen wordt naar een website van derden, die geïnfecteerd kan zijn en uw computer kan schaden.

Dit adware programma wordt op dezelfde manier verspreid als de meeste mogelijk ongewenste programma’s – gekoppeld aan gratis software van het internet. Als u bijvoorbeeld iets van het internet downloadt, kan PriceKeaper hieraan gekoppeld zijn. Als u wilt vermijden dat dit schadelijke programma op uw computer geïnstalleerd wordt, moet u goed opletten tijdens het installatieproces van gratis programma’s. Sla geen stappen over en kies altijd voor een aangepaste of geavanceerde installatie. Waar mogelijk, lees de Algemene Voorwaarden. Als er al standaard software geselecteerd staat voor installatie, wat u niet kent, sta dit dan niet toe. Als het al te laat is en uw computer is reeds geïnfecteerd met PriceKeaper, raden wij u aan deze te scannen met een betrouwbaar anti-malwareprogramma, zoals Spyhunter of malwarebytes. Dit zal bedreigingen als PriceKeaper herkennen en hiermee afrekenen. Als u dit liever handmatig doet, mag u hiervoor onze verwijderingshandleiding voor PriceKeaper gebruiken, die hieronder beschreven staat.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van PriceKeaper te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar PriceKeaper en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

PriceKeaper verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met PriceKeaper en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

PriceKeaper verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met PriceKeaper en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

PriceKeaper verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op PriceKeaper. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.

Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

Automatische tools PriceKeaper verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected PriceKeaper files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 16, 2014 06:46, juni 16, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *