PromoRewards - Hoe Te Verwijderen?

 

PromoRewards is een virus – ookal kan het een handige gratis applicatie lijken op het eerste zicht. Het wordt gelijst als een adware. Daardoor kan u heel wat advertenties meemaken in uw webbrowsers, en we raden u aan om deze malware zo snel mogelijk te verwijderen.

De makers van deze applicatie proberen een beeld te maken van een betrouwbare applicatie, maar het is enkel een wijze truc om gebruikers in de val te lokken en geld te verdienen.

Er zijn twee veelgebruikte methoden om een virus als PromoRewards te elimineren – het kan manueel of automatisch. U kan kiezen welke methode u gebruikt. Aangezien het gemakkelijker is om dit automatisch te doen, raden we deze verwijdermethode aan.

Het enige dat u moet doen is het downloaden van een betrouwbare anti-malware applicatie zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, installeer het op uw computer en voer een volledige systeemscan uit over alle bestanden op uw harde schijf. Zo’n applicatie zal het virus meteen detecteren en elimineren. Ook zal het uw computer beschermen tegen gelijkaardige infecties in de toekomst, dus het is handig om geïnstalleerd te houden. U kan indien gewenst een andere anti-malware gebruiken naar uw keuze.

Als u deze verwijdering liever manueel uitvoert, scrolt u naar onder en neemt u een kijkje in onze handleiding voor het manueel verwijderen van PromoRewards. We hebben het ontworpen om u te assisteren tijdens dit ingewikkelde verwijderproces. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en u zal in staat zijn om PromoRewards zelf handmatig te elimineren.

Om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van PromoRewards, kan u verder lezen in dit artikel. Als u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om u te helpen.

Over de PromoRewards adware

Het wordt dan wel gepromoot als een applicatie die u geld en tijd zal besparen bij verscheidene online aankopen door u te voorzien van cadeaukaarten, premium aanbiedingen en andere deals, maar dit is niet de waarheid. PromoRewards wordt gelijst als een adware en eens binnen zal het uw webbrowsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties en banners. Ook kan steeds een nieuw tabblad of venster met een advertentie worden geopend in uw webbrowser.

Advertenties weergegeven door PromoRewards verschijnen meestal op e-commerce websites zoals eBay en Amazon. U zal aangeboden worden om bepaalde goederen te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Laat u niet vangen – meestal zijn de aanbiedingen nep. Het is enkel een wijze truc om uw aandacht te winnen en u op deze advertenties te laten klikken. We raden dat niet aan.

Capture

Als u toch op en advertentie weergegeven door PromoRewards klikt, zal u meteen worden herleid naar een website die mogelijks wordt beheerd door een cybercrimineel, zoals een hacker of oplichter. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen als u er iets probeert aan te kopen. Daarom raden we u aan om de infectie meteen te elimineren.

Distributiemethoden van de PromoRewards adware

PromoRewards kan uw computer binnenkomen wanneer u bepaalde gratis software downloadt van het internet en installeert, aangezien het er gebundeld mee reist. Als u bijvoorbeeld een bepaalde PDF-maker of mediaspeler downloadt en installeert, bestaat de kans dat PromoRewards mee gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarvan afweet. Dus om dit te voorkomen, moet u steeds genoeg aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software en uw computer beschermen met een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel.Automatische tools PromoRewards verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected PromoRewards files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van PromoRewards advertenties

Hoe PromoRewards te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals PromoRewards installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan PromoRewards en gerelateerde parasieten als PrintOnKey , View That Deal , DealDay , First Verify .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder PromoRewards van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan PromoRewards en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan PromoRewards, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top PromoRewards verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan PromoRewards. Klik op het icoon met de prullenbak naast PromoRewards of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan PromoRewards, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top PromoRewards verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan PromoRewards of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met PromoRewards, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe PromoRewards verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou PromoRewards van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top PromoRewards verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij PromoRewards. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met PromoRewards, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding PromoRewards

 
Processen:
 

PromoRewards schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
november 3, 2015 10:14, november 3, 2015 10:14
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *