PushOK - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

PushOK is zeker en vast een applicatie die je niet op je pc wilt laten staan. Het staat geregistreerd als een adware, dus van zodra het op je pc zit zal het je browsers overspoelen met allerlei advertenties in verschillende. Deze advertenties zijn niet alleen vervelend, maar ook kwaadaardig, daarom raden we je aan om deze malware zo snel mogelijk te verwijderen.

Als je nog geen ervaring hebt met het verwijderen van virussen zoals PushOK raden we je aan om het automatisch te doen – dit is veel makkelijker en neemt minder tijd in beslag. Alles wat je moet doen is een betrouwbare anti-malware toepassingen downloaden, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, deze installeren en dan een volledige scan uitvoeren van alle, op je harde schijf bewaarde bestanden. Het zou in een mum van tijd het virus moeten detecteren en verwijderen. Als je computer geïnfecteerd werd met ander gelijkaardige virussen, zal het deze ook detecteren en verwijderen.

Als je verkiest om het manueel te doen, scroll dan naar onder dit artikel – daar zal je de stap-voor-stap manuele PushOK verwijdering handleiding vinden. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel PushOK te verwijderen.

Als je problemen ondervonden hebt tijdens het verwijderen, neem dan gerust contact op met ons via de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om je vragen te beantwoorden. Om meer te weten te koen over de specifieke eigenschappen van PushOK moet je dit artikel verder lezen.

Over de PushOK adware

PushOK kan er op het eerste zicht uitzien als een nuttig hulpmiddel, dit is echter niet waar. Deze toepassing staat officieel geregistreerd als een adware, dus van zodra het op je pc zit zal het advertenties tonen op al je browsers in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of nieuw venster met daarop een advertentie geopend worden op je browser.

Meestal verschijnen de advertenties getoond door PushOK op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde artikelen te kopen tegen een zeer aanlokkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep, ze proberen gewoon je aandacht te trekken en je op deze manier op één van hen te laten klikken.

Als je op een advertentie die door PushOK getoond wordt klikt, zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van verschillende cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan he pc geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je zuur verdiende centjes verliezen.

Een andere ongewenste eigenschap van PushOK is data verzamelen. Zodra het op je pc zit zal het je persoonlijke info verzamelen, zoals surf geschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte sites of zelfs je IP en e-mailadres. Men past de advertenties aan volgens de verzamelde data en maakt ze zo nog aanlokkelijker voor je, waardoor de kans vergroot dat je er gaat op. En dat is nu net het hoofddoel van PushOK omdat ze betaald worden voor elke klik die jij doet.

De distributiemethodes van de PushOK adware

PushOK wordt op dezelfde manier verspreid als de meeste andere adware van dit type – in een bundel met allerlei freeware die van op het internet kan gedownload worden. Bijvoorbeeld, als je de één of andere PDF generator of media speler download en installeert, bestaat de kans dat ook PushOK gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder dat je dit beseft. Om dit te vermijden, moet je steeds de nodige aandacht schenken aan het installatieproces van de freeware en je computer steeds beschermen met een betrouwbare anti-malware software.Automatische tools PushOK verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected PushOK files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van PushOk Advertenties

Hoe PushOK te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals PushOK installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan PushOK en gerelateerde parasieten als DealStream , Linkside , Search.SearchGeniusinfo.com , High Stairs .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder PushOK van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan PushOK en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan PushOK, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top PushOK verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan PushOK. Klik op het icoon met de prullenbak naast PushOK of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan PushOK, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top PushOK verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan PushOK of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met PushOK, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe PushOK verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou PushOK van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top PushOK verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij PushOK. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met PushOK, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding PushOK

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
december 3, 2015 09:49, december 3, 2015 09:49
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *